NKC – Drie nieuwe camperstallingen

Het aantal campers en caravans is al een paar jaar aan het stijgen en de vraag naar stallingen neemt flink toe. Veel bezitters hebben een probleem een opstal te vinden. Het is niet een nieuw probleem, al voor een langere tijd is het moeilijk om een plek te vinden. Het lijkt dat het alleen maar erger geworden.

Er ontstaan her en der initiatieven voor nieuwe stallingen en uitbreidingen. De afgelopen periode telde de NKC er drie.

Camperstalling Molenschot

Camperstalling Molenschot is een luxe stalling voor alle maten campers. De stalling is gevestigd op één kilometer afstand van de A58 tussen Breda en Tilburg.

Het is een luxe camperstalling, met nogal wat extra opties. Eigenaren van campers hebben 24 uur per dag onbeperkt toegang, er zijn loosplaatsen voor zowel grijs water als toiletcassettes, er is een stroompunt en een wasplaats voor de camper. Volgens initiatiefnemer en eigenaar Hans Beenackers is de vraag naar goede stallingsruimte voor campers nog erg groot. De parkeervakken in het gebouw hebben verschillende afmetingen, van 6 tot 12,5 meter diep, zodat ook de grotere campers erin passen.

Leestip:  NKC Dieselclaim Fiat van start

Bij de ontwikkeling van de nieuwe camperstalling heeft Beenackers zich bij laten staan door adviseur Heereluurt Heeres van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

Website: Camperstalling Molenschot

Camperstalling Wanroij

De nieuwe Camperstalling Wanroij is gelegen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Venlo, op een paar kilometer van de A73. Een voormalige koeienstal is omgebouwd tot stallingsruimte. Met de 3,70 meter hoge toegangsdeur is de stalling ook geschikt voor grotere campers, caravans en boten. Elektriciteit, compressor en wasgelegenheid zijn bij het tarief inbegrepen en de stalling is voorzien van camerabewaking.

Website: Camperstalling Wanroij

Stalling150

De onlangs geopende Stalling150 is geschikt voor alles dat op wielen staat. De stalling is gevestigd in Den Dolder, in de provincie Utrecht. De buitenstalling is compleet voorzien van betonplaten, dit zorgt voor een stevige basis om het voertuig te stallen. Stalling150 biedt eventuele service- en reparatiemogelijkheden aan en is onderdeel van de activiteiten van VAS-Automobielen in Den Dolder.

Leestip:  NKC - Caravan Salon in Düsseldorf goedbezocht

Website: Stalling150

Bron NKC: www.nkc.nl

 4.2/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in