NKC – De Wingamm Oasi 610M economisch ingericht

Economisch ingericht voor vier personen: Wingamm Oasi 610M

Compacter dan de Oasi 540.1, de halfintegraal van Wingamm die 5,40 meter lang is, kán bijna niet. Toch weet het Italiaanse bedrijf opnieuw een camper van geringe afmetingen neer te zetten. De Oasi 610M is net iets langer dan zes meter en biedt toch zit- en slaapplaats aan vier personen.

Eten en ontspannen gebeurt op de L-vormige bank, die samen met de draaibare cabinestoelen de zithoek vormt. De ovalen tafel zorgt voor bewegingsvrijheid in het zitgedeelte. Boven het zitgedeelte hangt een tweepersoonsbed en het vaste bed is achterin te vinden. Het Franse bed is met een gordijn af te sluiten van het woongedeelte.

De badkamer naast het bed is ingericht met een douche, een keramisch toilet, een ruime wastafel en heel wat kastruimte. In de keuken wijn het werkblad en de spoelbak gemaakt van glasvezel en de koelkast heeft een inhoud van 96 liter.

Wingamm 610M

In de hele camper is zoveel mogelijk opbergruimte gecreëerd. Zo is er tussen de badkamer en de zithoek een kledingkast geplaatst, zijn de bovenkasten ook vanuit het hefbed te bereiken en zijn nog kastjes en vakken te vinden boven het Franse bed. Een vak over de gehele achterzijde van de camper biedt plaats aan campingstoelen en tafeltje.

Leestip:  NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

De Wingamm 610M is daarbovenop nog voorzien van een Skyview-dak, waardoor het ook mogelijk is om ’s nachts naar de sterren te kijken. Wat je voor deze halfintegraal neertelt, is nog niet bekend.

Bron: NKC

 4.2/5 (15)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in