SchipperCaravans – kampeer specialist in Limburg

Caravans en Campers vindt je bij SchipperCaravans. Dé kampeer specialist van Limburg en omstreken. Door hun jarenlange ervaring voorzien zij je altijd van een betrouwbaar en eerlijk advies. SchipperCaravans staat voor een breed aanbod caravans en campers, betaalbare kwaliteit en uitstekende service. Zij zijn de officiële dealer van top-caravanmerk LMC met nieuwe caravans in een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Op zoek naar een tweedehands caravan? Kijk dan eens naar hun gebruikte caravans. Een snel wisselende voorraad met extra scherpe prijzen. Of kom naar de showroom – te Limburg – om de caravans en campers te zien en ervaren.

CARAVANS & CAMPERS Onderhoud en Reparatie

  • PERIODIEK ONDERHOUD
  • FOCWAKEURING
  • SCHADE EXPERTISE
  • SCHADE AFHANDELING
  • WINTERSTALLING CHECK
  • VAKANTIE CHECK
  • VOCHTMETING CHECK
  • PACK KEURING
  • ACCESSOIRE INBOUW

Hun werkplaats is geopend voor ieder type caravan en camper onderhoud. Ook zijn zij jouw betrouwbare partner voor reparatie en schadeherstel. Hun monteurs zijn ervaren en werken met de grootste zorg. SchipperCaravans is volledig FOCWA gecertificeerd. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden. En vooral van een veilige caravan en het begin van een onbezorgde vakantie!

Leestip:  ANWB Camper en Caravan van het Jaar 2024
TakeOff klapcaravan Huren

Veel mensen zijn helaas niet in het bezit van een klapcaravan, maar willen toch graag het plezier van een kampeervakantie beleven. Het huren van een klapcaravan is dan de perfecte oplossing. Zo kun je samen met jouw partner, of het hele gezin, genieten van een gezellige en goedkope vakantie. Bij SchipperCaravans, camper, vouwwagens en klapcaravans zijn deze luxe kampeermiddelen te huur voor een periode van minimaal 7 dagen. Met complete vrijheid jouw vakantie vieren, gaan en staan zonder beperkingen wetende dat je altijd jouw eigen “appartement” in de buurt hebt. Makkelijk voor een heerlijke zomer vakantie, maar ook een avontuurlijke roadtrip wordt goedkoper en aangenamer door het huren van een klapcaravan, waarvan het totale aanhanger gewicht beladen 750 Kg is!  Alle klapcaravans zijn in perfecte en nieuwstaat, schoon en tevens All-Risk verzekerd.

Leestip:  Vloedgolf aan meldingen camperschade bij noodweer

Website SchipperCaravans: schippercaravans.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in