Sifan Hassan gaat samenwerking aan met Summio Parcs

Sifan Hassan heeft zich vlak voor het WK Atletiek verbonden aan een nieuwe sponsor, namelijk vakantieparkenmerk Summio Parcs. Donderdag kwamen Global Sports Communication en Summio Parcs tot een samenwerkingsovereenkomst van twee jaar. De meervoudig wereld- en Olympisch kampioene zet zich de komende jaren actief in voor deze nieuwe speler op de Nederlandse vakantieparkenmarkt.

De samenwerking ligt in lijn met de visie van Summio Parcs, dat gespecialiseerd is in het beheren en verhuren van bungalow- en vakantieparken in de top van het middensegment. René Peul, Brand Director van Summio Parcs, is trots op de samenwerking: “Bij Summio Parcs gaan we voor het hoogst haalbare, het summum. Ons verhaal draait om tijd; het vermogen om elke seconde volop te benutten en de tijd stil te laten staan. We willen meer tijd voor onszelf, om te herladen en tot rust te komen. Als je tijd voor jezelf neemt, doe het dan op de allerbeste manier: ‘The best quality time.’ Als ambassadeur zal Sifan Hassan schitteren in diverse video’s van Summio Parcs, waar tijd centraal staat en we Sifans sympathieke persoonlijkheid zien. Zo brengt zij ons merkverhaal tot leven.”

Leestip:  De babymoon is al sinds enkele jaren in opkomst
Rustmoment

De match tussen Sifan Hassan en Summio Parcs was er direct. Dit is een zeldzaamheid, gelet op het feit dat Hassan vanwege haar veeleisende trainings- en wedstrijdregime zeer selectief moet zijn in haar samenwerkingsverbanden. “We delen een passie voor uitdaging, het hoogst haalbare”, licht Hassan toe. “Ik werk hard voor mijn succes en ik weet hoe belangrijk het is om daarnaast tijd te creëren om tot rust te komen. Na al mijn zware trainingen en mijn drukke wedstrijdseizoen maak ik altijd tijd vrij om mijn lichaam en mijn hoofd rust te geven. Ik doe dat het liefst in de natuur, een mooie omgeving waar ik weer nieuwe energie opdoe. Ik zie teveel mensen in de huidige tijd te weinig tijd nemen om tot rust te komen of mensen die moeite hebben met de hectiek van het alledaagse leven. In mijn gesprekken met Summio Parcs was het bijzonder om te zien dat dat is wat zij hun gasten biedt. Ik zet me daar graag voor in.”

Sifan HassanHassan maakt zich momenteel op voor de wereldkampioenschappen atletiek die morgen in Budapest beginnen. Ze komt daar uit op maar liefst drie afstanden: de 1.500 meter, 5.000 meter en de 10.000 meter. Later dit jaar zal zij ook nog de marathon van Chicago lopen. Na het WK vliegt zij weer naar Nederland om de samenwerking met Summio Parcs op te starten. Haar eerste verblijf staat al gepland in Zeeland. Daar gaat ze bijkomen van een hopelijk geslaagd seizoen. Summio Parcs wenst Sifan Hassan heel veel succes op het WK Atletiek. De pay-off van Summio komt goed van pas, weet Peul: “Dit is jouw tijd!”

Leestip:  De winnaars van de Campercontact Awards
Over Summio Parcs

Summio Parcs is onderdeel van het Arnhemse Dormio Group: een full-service organisatie met meer dan twintig jaar ervaring in de leisure branche. Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van bungalow- en vakantieparken in de top van het middensegment. Binnen dit segment gaat Summio graag voor het hoogst haalbare, het summum. Op 1 juni 2023 nam Dormio Group dertig parken van Roompot en Landal GreenParks over. Ruim twintig van de overgenomen parken opereren sinds kort onder de naam Summio Parcs.

Ga voor meer informatie naar: www.vakantiegevoel.nl.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in