Nieuw voor komend vakantieseizoen: het corona closet

0

Papillon Country Resort, onderdeel van de Vacanze col Cuore-groep, introduceert in Denekamp voor de komende vakantie(s) het Corona Closet. Een luxe privésanitair per kampeerplaats. “Het ideale vakantiegevoel zal bij iedereen verschillen. Maar privacy en veiligheid zullen deze zomer bij de meeste mensen een heel belangrijke rol vervullen. Deze separate badkamers sluiten straks naadloos aan op deze behoefte,” aldus Alessandro van de Loo, van Papillon Country Resort.

Het Corona Closet biedt kampeerders het exclusieve comfort van een hotelkamer, zonder concessies te doen aan de vrijheid en gezelligheid, die zijn gekoppeld aan overnachten in tent, camper of caravan. Binnen biedt dit privé-sanitair een strak design met een zeer ruime douchegelegenheid, een eigentijdse wasbak en een föhn. Van buiten is de badkamerunit afgewerkt met warme, natuurlijke materialen. De introductie van dit Corona Closetpast in een rijtje van vele glampinginnovaties van de Van de Loo-familie. Loek van de Loo, vader van Alessandro en directeur van het familiebedrijf kreeg vorig jaar de Hall of Fame Award uitgereikt door de Duitse ADAC, als eerbetoon aan zijn innovatieve en creatieve activiteiten binnen de internationale campingbranche. Zo ontwikkelde hij de romantische Lodgesuite, maar bijvoorbeeld ook de Airlodge, waar je vanuit je bed eindeloos naar de sterrenhemel kunt staren.

Leestip:  Nieuwe visvijver op camping De Kleine Wolf

corona closet

Forse kwaliteitsslag

Afgelopen najaar is Papillon Country Resort overgenomen door de Vacanze col Cuore-groep. Sindsdien heeft de camping een forse kwaliteitsslag ondergaan, met onder meer een safaritentzone en luxe mobile-homeshofjes. Ook het restaurant en kindervermaak kregen een upgrade. Met de overname van het country resort wil het familiebedrijf Nederlanders de mogelijkheid bieden om in eigen land kennis te maken met hun small luxury glamping-concept. “Wij willen geen massa, maar aandacht voor de individuele vakantieganger, die behoefte heeft aan veel leefruimte. De plaatsing van deze privéunits is onderdeel van deze strategie,” aldus Alessandro Van de Loo. Bij Camping Weekend aan het Gardameer, ook onderdeel van de Vacanze col Cuore-groep, worden dezelfde sanitaire units geplaatst. Vacanze col Cuore bezit in Italië reeds drie glampingresorts, drie glampingboutiques en een luxe vakantiepark. Nederlander Loek van de Loo geeft hier, samen met zijn familie, leiding aan, kort nadat hij het bedrijf Vacanceselect in 2018 verkocht aan het Franse Vacalians.

Leestip:  Minicamping In de Bocht genieten van de ondergaande zon

Website Papillon Country Resort: www.papilloncountryresort.com

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in