Resort Veluwe midden in de bossen van de Veluwe

Resort Veluwe is een echt familiepark gelegen in de bossen van Garderen, midden op de Veluwe. Met een binnen- en buitenzwembad, in- en outdoor speeltuin, diverse sport- en speelvelden en aangelegen klimbos is er van alles te beleven voor jong en oud. Vanaf Resort Veluwe zijn er diverse fiets- en wandelroutes om de omgeving te verkennen en een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe is zeker de moeite waard. Verblijf in één van de vakantiehuizen of kampeerplaatsen en geniet van top tot teen op de Veluwe!

  • Midden in de bossen
  • Wandel- en fietsroutes
  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Gezellig restaurant
  • Aangelegen klimbos
Veilig op vakantie bij TopParken

Bij TopParken staat een onbezorgde vakantie voor je, als gast, centraal. Juist in deze periode doen ze graag een stapje extra om hun gasten te laten genieten van een veilige en onbezorgde vakantie in eigen land. Zij hanteren aangescherpte veiligheids- en hygiënemaatregelen op hun vakantieparken.

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek
Camping in Garderen

Wanneer je zoekt naar een fijne plek om te kamperen op de Veluwe raden wij hun 4-sterren camping in Garderen aan. In het najaar van 2020 heeft TopParken Camping de Hertshoorn in Garderen overgenomen. Tevens heeft deze camping in Garderen een nieuwe naam gekregen; Resort Veluwe. Ook na de overname blijft een deel van het terrein beschikbaar om te kamperen in Garderen. Vind jouw ideale kampeerplaats en kom kamperen met jouw eigen tent, caravan of camper. Op de ruime kampeerplaatsen omgeven door de Veluwse natuur ben je voorzien van een elektra-aansluiting en een eigen of gedeelde wateraansluiting. Ontdek je hun camping in Garderen? Of verblijf je liever in een stoere safaritent of comfortabele accommodatie? Bekijk dan hun vakantiepark in Garderen.

Overnachten tegenover Klimbos Garderen

Klimbos Garderen: hét uitje op de Veluwe voor jong en oud! Met 10 unieke parcoursen is Klimbos Garderen het allergrootste klimbos van Nederland. En hoe fijn is het dat je direct tegenover het klimbos kunt overnachten op een leuk familiepark? Resort Veluwe, voorheen Camping de Hertshoorn, biedt namelijk kampeerplaatsen en vakantiehuisjes. Zo hoef je na een dagje klimmen niet weer naar huis te rijden. Nee hoor, je steekt alleen even de straat over en het ontspannen op dit park kan beginnen. Extra fijn: wanneer je meerdere nachten verblijft, ontdek je naast Klimbos Garderen véél meer van de Veluwe.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

Klimbos Garderen

Over Topparken

TopParken.nl heeft vijftien vakantieparken op verschillende plekken in Nederland. Op al deze vakantieparken kan overnacht worden in comfortabele en luxe vakantiewoningen. Op twee parken van TopParken.nl is het eveneens mogelijk te kamperen met een tent, caravan of camper met vaak leuke kortingen acties.

Het familiebedrijf TopParken.nl heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op gebied van verhuur van vakantiehuizen en wil kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties aanbieden. Op alle vakantieparken is het toegestaan een hond mee te nemen op vakantie. Tien vakantieparken van TopParken beschikken over een buitenzwembad en vier vakantieparken hebben een binnenzwembad. Tevens beschikken veel van de vakantieparken over een binnen en/of buiten speeltuin, sportveld en restaurant/bar. Ook biedt het merendeel van de vakantieparken een professioneel entertainmentprogramma aan voor kinderen.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in