Nieuw op camping De Boerinn

0

Kamperen midden in de natuur met geweldig uitzicht, maar wel met het comfort van een vakantiehuisje? Vanaf komend seizoen is dat ook mogelijk op camping De Boerinn!

Hun 7 safaritenten zijn geschikt voor 5 personen en allemaal uitgerust met een eigen badkamer bestaande uit een douche, toilet en wasbak. Alle tenten hebben een zeer gunstige (zon)ligging. Met de safaritenten kunnen gasten zonder eigen kampeermiddelen nu dus ook terecht bij camping De Boerinn!

Gasten die voor 31 januari 2022 boeken, krijgen bovendien een mooie korting!

Ook nieuw op de camping is het gratis gebruik van hun kano’s, sups en klompengolfbaan. Indien beschikbaar uiteraard, maar wel ongeacht de verblijfsduur van hun gasten. Vorig jaar was het openluchttheater van hetkloosterwoerden op hun terrein een groot succes. Komende zomervakantie kunnen de gasten daarom opnieuw genieten van leuke en muzikale voorstellingen. Het aantal sanitaire voorzieningen zal ook zijn verhoogd en in het hoogseizoen is er bovendien een wisselende daghap zoals pizza, BBQ en pannenkoeken.

Leestip:  Minicamping D’ELF IEKEN in het prachtige Elsloo

camping De Boerinn

Zij bieden ook de mogelijkheid om tijdens je vakantie te komen ‘thuiswerken’. Terwijl het gezin op de camping verblijft, kun jij probleemloos werken in één van hun vergaderzalen.

Website camping De Boerinn: www.deboerinn.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in