Zomertheater bij Camping de Boerinn

Wakker worden met prachtig uitzicht over de polder en het geluid van weidevogels? De kinderen die zich uren vermaken met buitenspelen, terwijl je zelf tijd hebt voor ontspanning?

Camping De Boerinn is ideaal voor gezinnen met kinderen. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, klompengolf, boogschieten en poldersporten. Er is voor iedereen veel te beleven bij Camping de Boerinn.

Zomertheater bij Camping de Boerinn

Deze zomer hebben zij bij de camping, van 22 tot 25 juli, dagelijks ‘zomertheater’ op hun terrein met verschillende artiesten. Het belooft een spetterende zomer te worden met een leuk programma voor iedereen! Via de website van Klooster Woerden zal er te zijner tijd meer informatie en de mogelijk tot het kopen van kaartjes beschikbaar komen.

Boerderijcamping

Camping de Boerinn is een echte boerderijcamping en beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. Geniet van de rust en de ruimte in de natuur die een mini-camping te bieden heeft.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Website Camping De boerinn: www.deboerinn.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in