Camping de Boerinn gaat door!

Wegens het succes van vorig jaar is Camping de Boerinn komend jaar van 1 april t/m 31 oktober geopend! Maar liefst 300 gezinnen hebben vorige zomer doorgebracht op hun camping, waaronder jullie. Vanwege alle positieve reacties zetten ze de camping met veel energie voort tijdens de schoolvakanties en de paasdagen, Pinksteren en Hemelvaart. Zij bieden tijdens de feestdagen speciale arrangementen aan met toepasselijke activiteiten. In de zomervakantie draaien ze weer op volle toeren met activiteiten, animatie en iedere dag iets lekkers op het menu. Zij hopen jullie uiteraard weer terug te zien komend jaar!

Paasarrangement

Boek nu hun kampeerarrangement tijdens het paasweekend van 2 april t/m 5 april! Reserveer voor drie nachten en doe de activiteiten kano en klompengolf het gehele weekend gratis. Ook gaan ze eieren zoeken, dieren voeren en kun je een heerlijk paasontbijtje afhalen bij de receptie.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
Horeca tijdens de zomervakantie

In tegenstelling tot vorig jaar kun je tijdens de zomervakantie in hun restaurant iedere dag een andere daghap nuttigen, waaronder hun heerlijke barbecue. Het terras is elke dag geopend tussen 12.00 – 20.00 uur. Daarnaast organiseren ze twee keer in de week een speciale dineravond. Op de pannenkoekenavond zijn er onbeperkt pannenkoeken voor het hele gezin en ze organiseren een frietfestijn met een bingo.

frietfestijn

 

Kijkje achter de schermen

Ze zijn druk bezig met het gereed maken van de camping om tijdens Pasen weer open te gaan. Door extra stroom– en waterpunten aan te leggen, gras in te zaaien en voorzieningen op te knappen maken we de campingbeleving nog een stukje beter. Ook geven ze de Jongveestal een upgrade zodat ze deze multifunctionele ruimte kunnen gebruiken tijdens Pasen en bij eventueel slecht weer.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam
Huisdieren zijn toegestaan

Huisdieren toegestaan Dit jaar mogen campinggasten hun huisdier meenemen naar de camping. Honden zijn in tegenstelling tot vorig jaar ook toegestaan, maar ze dienen wel aangelijnd te zijn op het terrein. Op hun website lees je op de pagina ‘Goed om te weten’ alles wat je moet weten voordat je op bezoek komt.

 

Reserveer snel jullie plek

Het aantal plaatsen op deze camping is beperkt, dus reserveer snel jullie plek! Ze zien jullie graag terug op Camping de Boerinn!

Website Camping de Boerinn: www.deboerinn.nl

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in