Pop-up camping bij Boerderij de Boerinn.

Dit jaar bestaat Boerderij De Boerinn 25 jaar als evenementenlocatie. Men had grootse plannen voor zowel gasten als de medewerkers. En toen kwam Corona. De organisatie bedacht iets nieuws en heeft haar aanbod uitgebreid met een pop-up camping.

Niet eerder in het bestaan bemerkten ze bij Boerderij de Boerinn zo’n grote impact van buitenaf als nu. Reserveringen werden massaal geannuleerd en de stip op onze horizon verdween in rap tempo. Al snel bleek weer het ondernemerschap en de creativiteit van deze organisatie waaruit het idee van een camping ontstond. Naast de reguliere evenementenlocatie voor de zakelijke en particuliere markt wordt nu ook ingezet op de verblijfsrecreatie. Hiermee zetten ze in op de aantrekking van de binnenlandse vakanties door de uitbraak van Corona.

Activiteiten

ActiviteitenMet meer dan 30ha grond, diverse activiteiten zoals kanoën, klompengolf, boogschieten en poldersporten heeft de organisatie een uitbreiding gemaakt naar het campingleven. Men is nu klaar voor de Nederlanders die in eigen land de zomervakantie gaan doorbrengen. Vanaf 4 juli is de camping geopend voor gasten die in een ontspannen maar ook actieve kampeervakantie in het Groene hart willen beleven.

Boerderijcamping

Camping De Boerinn is een echte boerderijcamping en beschikt over 25-50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De gasten worden gegarandeerd getrakteerd op een prachtig uitzicht over de polders en het geluid van weidevogels. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een actieve vakantie.

Leestip:  Tipi’s Wei - ik zie, ik zie & dat ben jij!

Prachtig uitzicht op de boerderij

Website Pop-up camping bij Boerderij de Boerinn: www.deboerinn.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in