Meer Camping Geluk

Kamperen? Je houdt ervan of hebt er een hekel aan. Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping vormen voor de schrijfster Marjoleine Tel (professioneel kampeerder en onder meer ‘campingcolumniste’ in het Telegraaf magazine Vrouw) de onweerstaanbare inspiratiebron voor onverwachtse intriges en hartverwarmende romantiek in Meer Campinggeluk.

Van droomhuwelijk tot campingopstand

Wendy komt met haar familie al jaren op camping de Zandrand. Campingbuurvrouw Linda gruwelde van kamperen maar woont nu op de Zandrand en bereidt zich voor op haar droomhuwelijk met de onweerstaanbare campingbeheerder. Als Linda in haar nieuwe rol als medebeheerder de broodnodige vernieuwingen op de ouderwetse Zandrand wil doorvoeren (van cappuccino tot glamping), komen de kampeerders in opstand, met Wendy’s familie voorop. Overwint de liefde als je het reglement overtreedt? Of gooit Linda haar eigen campinggeluk weg?

Leestip:  Ontdek, werk en geniet tijdens een workation in Frankrijk
Vrolijke voorpret

‘Doe mij ook zo’n campingbeheerder!’ (Lianne) • ‘Redderen, genieten, flirten… zó herkenbaar’ (Inge) • ‘Heerlijk romantisch en veel gelachen! (Esther) • ‘Echt, nu ga ik
zeker nooit meer kamperen’ (Hanneke)
Meer Campinggeluk volgt na Campinggeluk (2014), beide delen zijn los van elkaar te lezen.

Het boekje is te koop via bol.com

De schrijfster van het verhaal is Marjoleine Tel

Marjoleine TelMarjoleine zegt over haar zelf “Vanaf het moment dat ik kan praten, vertel ik verhalen. Storytelling begon al vroeg bij mij. Eerst tegen mijn knuffels, later volgden mijn schoolvriendjes (die ik voor een handjevol knikkers abonneerde op mijn eerste zelfgemaakte tijdschrift).Van mijn niet te stoppen drang tot informatie delen, maakte ik tot mijn eigen grote plezier, mij. Inmiddels heb ik al talloze verhalen verteld aan zeer uiteenlopende doelgroepen. Van Libelle-lezeres tot IT-specialist. In uiteenlopende functies die net zulke diverse titels droegen als chef coördinatie human interest, hoofdredacteur, managing editor, contentmanager, manusje van alles en romanschrijfster.”

Leestip:  Benegas brengt energieoplossingen naar de Recreatie Vakbeurs

Website Marjoleine: www.marjoleinetel.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in