Camping Cassandria-Bad de perfecte basis voor zon, zee en strand

Op vakantie op de camping in Zeeland! Daar kijken we toch allemaal naar uit? In de lente, zomer en herfst ben je van harte welkom op deze camping voor jouw vakantie of weekendje weg. Achter de duinen aan de kust van Zeeuws Vlaanderen ligt een middelgrote familiecamping, camping Cassandria-Bad. De camping in de omgeving van Cadzand is de perfecte basis voor zon, zee en strand, wandel– en fietstochten of uitstapjes naar de omliggende dorpen en stadjes. Kom je ook eens kijken wat deze mooie camping in Zeeuws Vlaanderen je te bieden heeft?

De Familie Basting heten je van harte welkom in het zonnige Zeeland!

Camping Cassandria-Bad

Géén stress van werk, school of andere zaken. Gewoon genieten van een welverdiende vakantie op deze camping in de omgeving van Cadzand. De heerlijke gezonde zilte zeelucht opsnuiven aan de kust van Zeeuws Vlaanderen. Het gevoel van ‘niks moet, alles mag’, dat willen zij je graag geven.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid

De kampeerplaatsen zijn autovrij. Uiteraard kun je bij aankomst en vertrek bij de camping tot aan jouw kampeerplaats rijden maar vervolgens staan de auto’s centraal geparkeerd. Dit geeft rust op de kampeervelden en uiteraard ook meer veiligheid opdat de kinderen onverstoorbaar kunnen spelen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom, eigen water aan – en afvoer, tv-aansluiting en er is tegen betaling wifi beschikbaar. Op hun faciliteiten pagina kunt een compleet overzicht van de beschikbare faciliteiten en voorzieningen bekijken. Per kampeerplaats is slechts één huisdier toegestaan.

Genoeg te doen op Camping Cassandria-Bad

Omgeving

Behalve zon, zee en strand in een omgeving die garant staat voor rust en ruimte biedt Zeeuws Vlaanderen ook veel natuurschoon en sportieve mogelijkheden.

Ook op het gebied van cultuur kun je ruimschoots aan jouw trekken komen door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de dorpjes Cadzand, Retranchement of de over de grens liggende Belgische steden Brugge, Gent of Antwerpen. Maar ook aan gezinnen met kinderen is gedacht. Op relatief korte afstand van camping Cassandria-Bad zijn verschillende pretparken en leuke speelactiviteiten te bezoeken.

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark

Website Camping Cassandria-Bad: www.cassandriabad.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in