Waar je wel of niet mag kamperen bij de Marrekrite

Recreatieschap De Marrekrite beheert en onderhoudt meer dan 3.800 gratis aanlegplaatsen midden in de natuur van Fryslân en de fiets en wandelnetwerken! Kun je daar ook kamperen was onze vraag.

De plek is een recreatieschap voor het Friese water en land. Hun doel is om de gemeenschappelijke belangen van de deelnemers te behartigen op het gebied van water- en landrecreatie. Hierbij houden zij rekening met de belangen van natuur en landschap.
In Fryslân vindt je midden in de natuur en op de meest bijzondere plekjes meer dan 3.800 Marrekrite-aanlegplaatsen. Hier mag u maximaal drie dagen gratis blijven liggen en kunt u genieten van de prachtige Friese natuur.

Waar wel en waar niet kamperen Marrekrite?

ligplaatsenkamperenoverzichtWaar je wel of niet mag kamperen wordt officieel bepaald door de gemeente waar de aanlegvoorziening ligt. Onze aanlegplekken liggen in 19 Friese gemeenten. Wij vragen daarom uw begrip voor het feit dat de lijst met kampeer-ligplaatsen wellicht niet altijd up-to-date is. Op de aanlegborden staat een groene sticker met tent.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

Website Marrekrite

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in