Uitbreiding netwerk Trekkershutten naar Duitsland en Wallonië

Het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux is het afgelopen jaar uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Meer recreatieondernemers in het grensgebied van het netwerk melden hun verblijf accommodatie aan als Trekkershut. Op de nieuwe Trekkershuttenkaart 2017 staan alle aangesloten locaties aangegeven met hun contactgegevens. Handig voor onderweg om altijd een beschikbare Trekkershut te kunnen vinden. De overzichtskaart is te koop via de website trekkershutten.nl en in diverse reisboek- en ANWB-winkels.

 

Trekkershutten

Een Trekkershut® is ideaal als je er even op uit wilt gaan of tijdens je vakantie een meerdaagse fiets- of wandeltocht gaat maken. Trekkershutten staan op heel diverse recreatiebedrijven van recreatieparken met grote zwembaden en jachthavens tot rustige campings met veel groen. Er zijn ook terreinen met Trekkershutten het gehele jaar open, zodat je er al op uit kunt trekken, ook als de vorst nog in de grond zit.

Leestip:  Op safari avontuur in Oeganda

Iedere Trekkershut is per nacht te huur en eenvoudig ingericht. Er staan zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux op bijna 250 diverse terreinen. Op de website www.trekkershutten.nl vind je meer informatie over de individuele Trekkershutten en de locaties.

De Groene Koepel

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de Groeps Natuurkampeerterreinen en de Trekkershutten.

website Trekkershutten

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in