Camping Neumuhle Ermsdorf in het Mullerthal Klein Zwitserland

Camping Neumuhle Ermsdorf, is een 4 sterren familiecamping in het Mullerthal “Klein Zwitserland” Luxemburg. Kamperen op een van de mooiste campings in een prachtig wandelgebied langs het riviertje de l’Ernz Blanche. De camping heeft een speelkasteel, zwembad en mooi uitzicht. U kunt fietsen, mountainbiken, kajakken, wandelen en nieuw is geocaching in de directe omgeving. De eigenaren zijn Nederlanders en Nederlandstalig.

Camping Neumuhle bevindt zich in het midden van Luxemburg

Vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. De omgeving noemt men niet voor niets Klein Zwitserland wat het best tot zijn recht komt tijdens wandeltochten. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt.

Huur een accommodatie op onze camping in Luxemburg

Voor de verhuur hebben we moderne mobilhomes 4 tot 6 persoons voorzien van alle moderne gemakken.  In de  mobil homes zijn geen huisdieren toegestaan. Er zijn blokhutten deze zijn 4 persoons hierin zijn huisdieren toegestaan.

Animatie in het hoogseizoen voor jong en oud

Het recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag,een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, te veel om op te noemen. Met karaoke, tafeltennis, biljart, enz een uitgebreide avond animatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop

Website Neumuhle Ermsdorf

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in