Mobicar voor de 55ste keer

Mobicar is de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die dit jaar voor de 55ste keer plaatsvindt. Internationale exposanten, de laatste caravan- en motorhomemodellen zijn alvast van de partij, maar ook tips & tricks voor een geslaagde kampeervakantie.

Caravan en Motorhome van het jaar 2018

Mobicar is dé gelegenheid om de beste en mooiste modellen op de beurs de titel ‘Caravan van het Jaar’ en Motorhome van het Jaar’ te geven. Je leest het goed, dit jaar kunnen bezoekers op beide titels stemmen. 18 motorhomes strijden om de titel ‘Motorhome van het Jaar 2018’, voor ‘Caravan van het Jaar 2018’ zijn dat 6 modellen. De jury die de kanshebbers selecteert, bestaat uit twee journalisten van Kampeertoerist, het magazine van kampeerorganisatie Vlaamse Kampeertoeristen (VKT), die de belangen van kampeerders verdedigt en hen bijstaat met goede raad. Zij worden bijgestaan door twee journalisten van het magazine Kampeerwereld, een vaste waarde voor liefhebbers van het vrijetijdstoerisme.

Leestip:  VAN-Jorn maakt zijn Duitse debuut op CARAVAN Bremen

Vergeet niet om een stembriefje mee te nemen bij de ingang. Deponeer het biljet in de urne bij de motorhome of caravan die volgens jou de titel verdient. Zo maakt u kans om een bon van € 500 te winnen bij één van de exposanten aanwezig op Mobicar’17. De genomineerde modellen zijn te herkennen aan de stickers.

Camping Mobicar

Ook dit jaar kunnen bezoekers die met hun caravan of motorhome naar de beurs komen opnieuw terecht op de Mobicar-camping van donderdag 12 tot en met woensdag 18 oktober. Overnachten kan op Camping Grimbergen, op enkele minuten rijden van Brussels Expo. Tijdens de hele beurs rijden er doorlopend shuttles tussen de camping en de beurssite, van 9u tot en met 19u. Bij het reserveren via onze website geniet je van een exclusief voordeeltarief van 15€ per voertuig per nacht in de plaats van 25€ ter plaatste. Per standplaats is een elektrische aansluiting voorzien, met gemakkelijke toegang tot de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
Wanneer, hoe duur en waar

13 – 17 oktober 2017
Openingsuren: 10u – 18u
Volwassenen: €12
Kinderen -12 jaar: Gratis toegang
Brussels Expo
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Kijk voor tickets en website op www.mobicar.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in