Minicamping Roos en Doorn vlakbij het strand van Domburg

Tussen Domburg en Aagtekerke ligt deze sfeervolle boerderij/familiecamping, slechts 2 km van het strand van Domburg vandaan.

Er heerst op hun camping een gezellige en gemoedelijke sfeer. Het terrein is verdeeld in 6 veldjes met bomen en hagen er tussen, wat veel privacy geeft. Zij hebben 25 ruime plaatsen, allen met stroomaansluiting (eurostekker, 6 Ampère gezekerd). Voor sommige plaatsen is een langere kabel nodig. Er staan enkele watertappunten op het terrein. Wifi is gratis beschikbaar. Een stortbak om het chemisch toilet te legen is ook aanwezig.

Het is mogelijk om bij hun fietsen binnen te zetten in de schuur. Tevens kun je bij hun een houten vlondervloer huren voor in de voortent (€ 10,00 per week). Auto’s staan bij hun op de parkeerplaats.
Naast de parkeerplaats is een oude boomgaard en aan de andere kant staat een oude meidoornhaag. In het voorjaar staan deze mooi te bloeien.

Leestip:  Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park
Faciliteiten

Hun mooie sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in 2 ruimtes met elk een dames- en herendeel, beide zijn verwarmd.
In totaal zijn er 8 ruime douches (zonder muntjes), 7 wc’s en 1 urinoir, 8 wasbakken, die ook geschikt zijn als babywasplaats en er is een was cabine.
In een aparte ruimte kan de afwas worden gedaan met warm water. Hierin staan ook de wasmachine en droger ( € 3,00 per gebruik). Hier staan ook 2 koelvrieskasten voor algemeen gebruik en is er informatie te vinden over evenementen en de omgeving.

Toercaravans

Zij verhuren twee mooie grote toercaravans met voortent en vaste vlondervloer voor maximaal 4 personen.

Op de camping, het erf en in de omgeving zijn er veel objecten te zien, die de moeite waard zijn om te fotograferen en te schilderen.
Enkele voorbeelden zijn hun woonhuis, de schuur, de boomgaard, de meidoornhaag (waar veel vogels in nestelen), de koeien in de wei, de schapen en natuurlijk het strand en de zee.

Leestip:  Natuurkampeerterrein De Wildemansheerd in het weidse land

boomgaard

De camping is onderdeel van de boerderij, die volledig in gebruik is. hun boerderij is een gemengd bedrijf met akkerbouw en veeteelt (melkvee).

Website minicamping Roos en Doorn: www.roosendoorn.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in