Camper TV op ontdekkingsreis in Zwitserland

Erik en Wilma van het YouTube kanaal ‘Camper TV’ hebben onlangs een bezoek gebracht aan de ‘Campingregio Interlaken-Brienzersee-Thunersee’ in Zwitserland en daar opnames gemaakt voor hun kanaal.

In samenwerking met de CRBIT, een samenwerkingsverband van 14 campings, hebben zij een vierdelige serie opgenomen waarin zij de Nederlandse en Vlaamse camperaars en kampeerders laten zien welke mogelijkheden deze regio, ook wel het mooiste stukje van Zwitserland genoemd, te bieden heeft. Daarmee hopen zij de kijkers te inspireren om ook naar deze regio te gaan om daar hun vakantie door te brengen.

CRBIT, een samenwerkingsverband van 14 campings

Erik en Wilma bezochten verschillende campings, bijvoorbeeld direct aan het water, een familiecamping en een camping voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Hun programma  zat ook boordevol excursies, zoals een bezoek aan de Jungfraujoch, de Schilthorn waar in 1969 de Jamesbond film  “On Her Majesty’s Secret Service’ is opgenomen, een fietstocht op de e-bike met aansluitend een bezoek aan de Trümmelbachfälle, diverse wandelingen en nog veel meer. Te veel om op te noemen.

Leestip:  Vier lessen uit Europa voor de adoptie van EV’s

rugtasTijdens hun ontdekkingstocht verzamelden zij bij iedere camping en bezienswaardigheid regionale en lokale producten en souvenirs waarmee zij een rugtas tot de nok toe hebben gevuld. Deze rugtas zal worden verloot onder de kijkers van Camper TV.

Tijdens de serie zal bekend worden gemaakt hoe deze rugtas, inclusief inhoud, kan worden gewonnen.

Natuurlijk ontbreken ook de inmiddels bekende tips van Erik en Wilma in de afleveringen niet.

Vanaf 5 september is de vierdelige serie te volgen op hun kanaal dat te vinden is op YouTube.com/campertv.

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in