Mini Camping Uitgerust bij het natuurgebied De Maashorst

Mini Camping Uitgerust ligt aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Nistelrode en heeft uitzicht op weilanden en bossen. Vanuit de camping lopen er verschillende wandel- en fietspaden (met knooppunten) naar en door het natuurgebied dat hoofdzakelijk bestaat uit bos, heidevelden en kleine zandverstuivingen. Nistelrode ligt vlakbij bij Uden en Oss. Den Bosch ligt op een afstand van ongeveer 20 km.

Mini Camping Uitgerust

De camping is geschikt voor jong en oud. Speciaal voor de jonge gasten is er een overzichtelijke speeltuin met zandbak op het midden van de camping zodat je zicht hebt op de kinderen.
Verder hebben ze paarden en pony’s om op te rijden, een ezel om te verzorgen, kippen om te voeren en konijnen om te knuffelen.
Er is een grote recreatieruimte beschikbaar voor het lezen van een boek, het spelen van een spel of om gewoon gezellig samen te zijn.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

De camping is een gemoedelijke en gezellige familiecamping. Ook voor de kampeerders die willen genieten van de rust bieden ze, zeker in het voor- en naseizoen, een perfecte uitvalsbasis.

Wandelen en fietsen

Vanaf de camping loop je, via een pad, tussen de weilanden door zo de aangrenzende bossen in. Er is voor de kinderen een speciaal Kabouterpad dat start vanuit natuurcentrum Slabroek (2 km vanaf onze camping). Vanaf de camping kun je o.a. de wandelroute van vereniging De Maashorstboeren starten. Dit is een wandeling over boerenerven en dwars door weilanden.
Voor fietsers starten in de nabijheid van de camping meerdere knooppuntenroutes. Op de website van de TRV Bernheze staan diverse gratis mooie en actuele fiets- en wandelroutes.

Pony- en Paardrijden

Voor de kleinere kinderen hebben zij diverse lieve pony’s om te verzorgen of op te rijden. Nono, hun ezel, wil heel graag geborsteld worden maar die wordt vaak vergeten.
In de buitenbak wordt gereden. Voor de kleintjes onder begeleiding van ouders, verzorgers of opa’s en oma’s. Het is ook mogelijk om, op een pony (altijd aangelijnd), in het bos te gaan wandelen.
Voor ervaren ruiters bieden zij de mogelijkheid om buitenritten te paard te maken. Dit gebeurt altijd in overleg met jun!

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Mini Camping Uitgerust ligt aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’

Paardenboxen

Kamperen en je eigen paard meebrengen, dat kan. Zij hebben ruimte om jouw paard in een wei te laten grazen. ‘S nachts kan het paard, als je dit wenst, in een paardenbox. Ze voeren geen paardenbrokken, wel hooi. Je kunt met je paard in de buitenbak rijden indien deze vrij is. Uiteraard mag je altijd rijden in de bossen achter de camping.

Website Mini Camping Uitgerust: www.minicampinguitgerust.nl

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in