Forsters campers verkrijgbaar bij Haffkamp Campers Randstad

Haffkamp Campers Randstad biedt al vanaf januari 2020 als enige dealer in Nederland campers aan van Forster uit Duitsland. Een jong en innovatief camperbedrijf met oog voor design maar met campers passend in ieders budget.

Met Forster campers wordt jouw vakantie een onvergetelijke ontdekkingsreis. Je kunt altijd en overal vertrouwen op de kwaliteit van de afzonderlijke modellen. Forster gebruikt alleen geselecteerde materialen zodat je van de campers kunt genieten.

De campers van Forster zijn te verkrijgen in een integraal, half-integraal, buscamper, of alkoofmodel.

Alkoof

De ruime alkoof heeft een stijlvol interieur waarmee de vakantie al begint wanneer je in de camper stapt. Geniet van onbeperkte vrijheid in de nis met zijn ramen, royale afmetingen en grote bedden. De perfecte camper voor gezinnen met extra veel opslagruimte.

Leestip:  NKC - Dethleffs vernieuwt de Trend-serie
Integraal

De integraal campers van Forster maken indruk met hun frisse, dynamische ontwerp en praktische details, zoals de ruime busspiegels, de grote ramen en moderne LED-achterlichten. Dankzij het smaakvolle interieurontwerp is elke reis, kort of lang, een geweldige ervaring.

Half-integraal

De half-integraal modellen maken indruk met hun feel-good sfeer en brengen je vanaf het begin naar een andere wereld. Door het gebruik van talloze details, zoals de elegante meubelgrepen met chroomlook en de chique en onderhoudsvriendelijke bekleding, voelt u zich thuis en tegelijkertijd ver weg.

Buscamper

De nieuwe Forster Vans: jong en fris van uiterlijk, kosmopolitisch qua uitrusting, goedkoop in aanschaf. De indelingen hebben twee varianten met een lengte van 5,41 m en 5,99 met een tweepersoonsbed aan de achterkant, evenals de familie van 599 VB met een stapelbed aan de achterkant.

Leestip:  Stapelbed voor drie kinderen in nieuwe buscamper Affinity Five

Website Haffkamp Campers: www.randstadcampers.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in