Camping PUUR Natuurlijk een kleine natuurcamping in Zwiggelte

Camping PUUR Natuurlijk ligt aan de rand van Zwiggelte, dichtbij het dorp Westerbork. Een mooi natuurlijk gebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en gezellige dorpen met veel fiets- en wandelroutes. De camping heeft een weids uitzicht waar je kunt genieten van de ondergaande zon. Ook water hoef je niet te missen tijdens jouw bezoek aan deze camping. Camping PUUR Natuurlijk ligt aan het Oranjekanaal waar je kunt vissen of kanoën. Je kunt als gast kosteloos gebruik maken van hun kano´s.

Camping PUUR Natuurlijk

De camping heeft 20 ruime kampeerplaatsen, waar natuur, ruimte, rust en eenvoud centraal staan. Zij willen graag de camping zo natuurlijk mogelijk houden daarom hebben we een parkeerplaats aangelegd waardoor de camping autovrij is. De camping is voorzien van verschillende watertappunten en kun je gebruik maken van gratis Wifi. De kampeerplaatsen zijn voorzien van zes ampère stroom. De sanitaire unit bevindt zich in de achterkant van de woonboerderij. In 2020 zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst die de sanitaire unit maar ook de camping en de B&B voorzien van energie.

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili

In de boerderij is een eenvoudige maar gezellige algemene ruimte die je kunt gebruiken bij slecht weer. Je vindt hier een tv, magnetron en koelkast en centrifuge. Ook kun je hun wasmachine voor een klein bedrag gebruiken. Heb je visite maar niet genoeg servies in hun servieskast vindt je altijd iets wat je kunt lenen. Daarnaast Kun je ook boeken lenen uit hun bibliotheek, spelletjes spelen of knutselen. Samen barbecueën dat kan op de grote barbecue. Je kunt deze bij reserveren.

Seizoenplek

De camping PUUR Natuurlijk is open van 1 april tot 31 oktober. Wil je het hele seizoen genieten van rust, natuur, eenvoud van Drenthe? Dan ben je bij camping PUUR Natuurlijk op de juiste plek. Op de camping genieten van een ontspannen vakantie. Een seizoenplek van camping PUUR Natuurlijk sluit echt aan bij jouw wensen als natuurliefhebber en rustzoeker.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber
Even voorstellen

Ab en JantineSinds 8 januari 2020 zijn, Ab en Jantine, de nieuwe eigenaren van de camping en Bed and Breakfast PUUR Natuurlijk. Een nieuw avontuur waar zij natuurlijk veel zin in hebben.

Gastvrijheid en ondernemerschap zit in hun bloed. Waar Ab opgroeide in een familiebedrijf en het ondernemen van kinds af aan mee heeft gekregen, zat zorgen voor anderen er bij Jantine al vroeg in.

Beiden zijn ze zich bewust van de natuur en de omgeving. Duurzaamheid is dan ook essentieel voor hun.

Samen werken ze aan een schone toekomst. Dit zie je ook terug op de camping en bed and breakfastkamers van PUUR Natuurlijk. Wilde bloemen, eigen moes- en kruidentuin, fruitbomen en het gebruik van pure regionale producten. Maar natuurlijk ook in het scheiden van jouw afval en oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Zij ontmoeten je graag op hun camping waar je kunt genieten van de rust, de natuur, het eenvoud van Drenthe. Wil je graag toch iets meer comfort? Dan heten zij je welkom in hun landelijke ingerichte Bed and Breakfast en Tinyhouses. Zij hopen dat je door de gastvrije en persoonlijke benadering zich thuis zult voelen.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

Website camping PUUR Natuurlijk: www.puurnatuurlijkcamping.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in