Fiamma voor de liefhebbers van het buitenleven

Fiamma staat momenteel wereldwijd bekend als pionier en marktleider op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.

Zo vrij als een vogel

“Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden.”

Snel op vakantie

Fiamma heet je van harte welkom in de wonderlijke wereld van de kampeerauto’s: Zij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven.

Logo fiammaZij bieden een superieure kwaliteit en een excellente after-sales. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Leestip:  Vijf keer off the grid dichtbij huis in de Franse Ardennen

Website Fiamma: www.fiamma.it

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in