Camping en bungalowpark in de Rimboe bij Ermelo

Aan de rand van de heide, verscholen in het bos ligt camping en bungalowpark in de Rimboe. Dit licht glooiende terrein vol dennenbomen, grasveldjes, speeltuintjes en vakantiehuisjes is de ideale plek op de Veluwe om te ontspannen. Er is een verwarmd buitenzwembad, een goed restaurant, een zomers animatieteam en een overdekt muziekpodium. In de Rimboe is er voor iedereen. Je kunt hier uren wandelen, heerlijk fietsen, the Big Five spotten, filosoferen, lekker eten, in bomen klimmen, sterren kijken en in stilte dat boek lezen waar je nog steeds in moet beginnen.

Camping in de Rimboe

Aan de rand van het mooie dorp Ermelo ligt hun camping– en bungalowpark. Verscholen in de bossen en aan de rand van de Veluwse heide. Als je het park oprijdt, waan je je direct in de Rimboe. Hoge dennen, zandpaden en af en toe een oase. Op hun park zijn 216 jaarplaatsen, 38 campingplaatsen en 10 vakantiehuisjes voor de verhuur. Al die plekken liggen rondom hun restaurant “de Herberg” en rondom het zwembad.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Vanaf het park ben je binnen paar minuten in het centrum van Ermelo, maar ook binnen een paar minuten midden op de hei. Het is daarom geschikt voor rustzoekers, fietsers, natuurgenieters, actievelingen, shoppers en wandelaars. En ook op het park zelf is de keuze aan jou. Zoek de gezelligheid van de Herberg of duik onder de bomen in een boek. Kom bij hun zitten rond de festivaltent of drink een glas wijn bij je eigen tent. Het park is goed onderhouden, de faciliteiten zijn altijd netjes en schoon en ze hebben de natuur hoog in het vaandel. Samen met hun gasten genieten ze elke dag van het jaar van deze prachtige plek.

Uitgerust, bijgetankt en helemaal opgeladen

Na een vakantie in hun Rimboe ben je uitgerust, bijgetankt en helemaal opgeladen. Dat is wat ze willen. Daarnaast vinden zij dat je op vakantie moet kunnen kiezen. Kiezen of je je laat vermaken of dat je de stilte op zoekt. Bij hun heb je de ruimte om onzichtbaar te gaan wandelen in de bossen, maar je kunt ook meedoen met de activiteiten die ze organiseren. Je kunt je laten verwennen in hun restaurant De Herberg, maar je kunt ook je eigen potje koken voor de tent.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Ook willen zij een vakantiepark zijn waar iedereen zich thuis voelt. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Ook samen! Gooi je opa in het zwembad, neem je kleine mee over de hei, ga met z’n allen naar de schaapskooi of bestel een biertje en een chocomelk op het terras. Daarnaast ben je bij hun te gast en zien zij het als hun taak om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om je vragen te stellen. Loop hun receptie binnen, zij staan voor je klaar.

Website camping en bungalowpark in de Rimboe: www.inderimboe.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in