Maastricht Marina een prachtige camperplaats

Zoek je een prachtige plaats om enkele dagen met jouw camper te verblijven? Maastricht Marina beschikt over een beperkt aantal plaatsen direct aan de jachthaven. Geniet van het mooie uitzicht over de Maas en de Pietersplas. Voor alle camperstandplaatsen is elektriciteitsvoorziening en een centrale watervoorziening beschikbaar. Je kunt tevens gebruik maken van hun voorzieningen en er is gratis WiFi beschikbaar.

De jachthaven is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Ze richten zich primair op volwassenen die op zoek zijn naar een mooie plaats met comfort en rust.

Maastricht Marina

Een verblijf bij Maastricht Marina staat garant voor genieten in alle rust in een mooie omgeving. Maastricht Marina beschikt over een ruime jachthaven met alle voorzieningen. Daarnaast zijn er 3 typen houseboats (drijvend Tiny houses) voor bijzondere overnachtingen op het water. Kijk ook op Houseboat Holland.

De prachtige omgeving heeft voor elk wat wils te bieden: de Marina ligt vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. Met vele historische hoogtepunten en een gevarieerd winkelaanbod staat Maastricht bekend als de meest bourgondische stad in Nederland. In het zomerseizoen varen ze met een watertaxi tussen jachthaven en het centrum. Ook voor actieve mensen is Maastricht Marina de ideale uitvalsbasis. In het Zuid-Limburgse heuvelland liggen schitterende wandel -en fietsroutes.

Leestip:  Ontdek Europa en huur een camper in Nederland

Bereikbaarheid camperlocatie

De jachthaven ligt vlakbij het centrum van Maastricht (3,5 KM) en het mooie Limburgse heuvellandschap. Ideaal om lekker te wandelen en fietsen. Tijdens het zomerseizoen (april tot en met september) varen ze met een watertaxi tussen de jachthaven / camperplaats en het centrum van Maastricht. Het hele jachthaventerrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. Je kan dus veilig parkeren en met gerust hart de omgeving verkennen.

Kampeermagazine On Tour

@kampeermagazine.on.tour kon het niet laten om hier zelf te gaan kijken en stuurde de camper richting Maastricht. Bij aankomst sprak de prachtige ligging van het camper terrein ons meteen aan.

Maastricht Marina Aankomst Maastricht Marina Eerste indruk Maastricht Marina Aanzicht

Wij werden gastvrij ontvangen en wegwijs gemaakt op het park en kregen gelijk wat folders over het terrein en de omgeving mee.

De camper plekken zijn ingedeeld in een paar veldjes die van alle gemakken zijn voorzien. Ons plekje was op veld 1 met een prachtig uitzicht richting het water. Er huppelen geregeld konijnen, ganzen en zwanen rond.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid

Milieu vriendelijke vloeistofEr is een milieustraat met goede scheiding van afval, een strook voor grijs water en afvoer voor het chemische toilet. De milieu straat is ruim opgezet en overzichtelijk.

Uiteraard denken wij aan het milieu en gebruiken altijd biologische toiletvloeistof.

De WiFi is gratis en kon mijn inziens wat beter, meeste tijd hadden we wel bereik maar viel af en toe weg. Een WiFi-versterker is wel een aanrader.Kampeermagazine On Tour

Waarheid

De informatie die te vinden is op de site is naar ons inziens helemaal waar en er is echt niks van gelogen. Maastricht Marina is naar naar onze mening een aanrader en wij zijn blij deze prachtige plek te hebben bezocht.

Meubels van Isabella
Wij hebben gekozen voor de brede collectie luxe kampeermeubelen van Isabella, ze zijn licht van gewicht, handzaam en opvouwbaar tot een minimum
Tot Slot

Er is genoeg over deze camper plek te vertellen maar er moet ook even tijd zijn om er van te genieten.

Leestip:  Zelfbouw camper meubels van Venny

Website Maastricht Marina: www.maastrichtmarina.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in