Landschapscamping De Graspol aan het Dommeldal

Camping De Graspol is één van de mooiste kleine groene campings van Noord-Brabant. De camping is landschappelijk gelegen aan het natuurschone Dommeldal van Sint-Oedenrode. De camping biedt uitstekende faciliteiten voor kamperen in het Brabantse land.

Het aangrenzende dommeldal en het achterliggende Vressels Bos kenmerken het natuurschoon van Brabant. Het Groene Woud van Noord-Brabant biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

De camping is niet geschikt voor kinderen!

Kleine camping in Brabant

Hun kleine camping in Brabant is met zijn ruimte opzet ideaal voor natuurgenieters. Zij bieden hun gasten een weids recreatieterrein voor caravans, campers en tenten, midden in een zeer afwisselend Brabants natuurgebied. Ruime afgebakende privé kampeerplaatsen tot 200 vierkante meter in combinatie met luxe sanitaire faciliteiten.

Hun landschappelijk aangelegde camping heeft een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle kantine en verblijfsruimte waar gasten zich op hun gemak voelen.

Leestip:  Camping en Jachthaven De Rakken in Friesland

Dankzij de diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving is hun natuurcamping het ideale rust- en ontdekkingspunt in de vrije natuur.

Landschapscamping De Graspol

Over de landschapscamping

Aan de rand van het kerkdorp Nijnsel hebben zij in 2009 een nieuwe landschapscamping gerealiseerd.  Het perceel omvat een totale oppervlakte van 7,3 ha., waarvan ca. 5 ha. als nieuwe natuur met wandelpaden is aangelegd.

De Landschapscamping beschikt over standaard kampeerplaatsen van 100 m2 en comfort plaatsen van 200 m2. Al hun plaatsen zijn voorzien van water, afvoer en elektra (6, 10 of 16 Ampere).

Ook is op het terrein draadloos internet gratis beschikbaar.

Door de archeologische waarde van de grond is het toiletgebouw op een verhoging aangelegd en zijn de paden onverhard. Mede door de grotere afstanden tot het toiletgebouw en de afwezigheid van faciliteiten voor minder validen is de camping minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Leestip:  Camping Ons Wijland gelegen in het buitengebied van Oud Ade

Website Landschapscamping De Graspol: www.landschapscamping.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in