Kamperen met vorst en sneeuw? 

Veel mensen vragen ons of je in de winter echt kunt kamperen. Ons antwoord is JA, dat kan echt. De kampeerervaring is dan gewoon anders. Misschien weet je het gewoon niet totdat je het geprobeerd hebt?

Denk daarbij aan de volgende twee dingen:

1. Ga voor 100% Deense hygge!!

Geniet van de vallende sneeuw. Kijk naar de sterren aan de heldere vorsthemel. Doe de kaarsen en lichtjes aan. Maak een heerlijk warme kop koffie of thee. Doe een spelletje of lees een goed boek. Dat hoort allemaal bij Deense hygge. En dat ervaar je gegarandeerd als je in de koude en donkere wintertijd gaat kamperen.

2. Koop een echte wintervoortent die tegen het strenge winterweer bestand is

Als je ’s winters gaat kamperen, vraagt dat nogal wat van de uitrusting die je meeneemt. De Isabella Winter is de optimale deeltent voor als het vriest en sneeuwt. De speciale dakhelling, die de tent beschermt tegen ophoping van sneeuw op het dak, de krachtige en sterke materialen, de extra brede uitwendige slikrand, het sterke stalen frame en het vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst zorgen ervoor dat de Isabella Winter tegen het strenge winterweer is opgewassen, ook als er een sneeuwstorm opsteekt.

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen
Winterkamperen en skivakantie?

Houd je van skiën? Heb je er wel eens aan gedacht om de jaarlijkse skivakantie te combineren met kamperen? Waarom niet? Het is goedkoper en geeft je het gevoel dat je 24 uur per dag dichter bij de natuur bent. Bij de skigebieden in de Alpen en in Zweden en Noorwegen zijn heel veel campings die in de winter open zijn.
Bekijk de top 10 van skicampings in Europa

Over Isabella Winter

Dankzij stevig materiaal, een speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping, een extra brede uitwendige slikrand en een sterk stalen frame is de Winter voortent opgewassen tegen winterse weersomstandigheden.

Wanneer je dit combineert met een flexible afspanning en een vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst is de Isabella Winter-voortent zelfs tegen een krachtige sneeuwstorm opgewassen. Een zeer sterke en stabiele voortent om ook tijdens de koude winterdagen te genieten van de caravan.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten

Voor kamperen in de winter adviseren zij een binnenhemel te monteren om condensvorming tot een minimum te beperken en een winterzekeringset te gebruiken voor extra stevigheid bij zware sneeuwval. Deze zijn als optie verkrijgbaar bij deze wintervaste deeltent.

Isabella Winter

Website Isabella Winter: www.isabella.net

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in