Camping De Victorie het Groene Hart van Holland

Al 50 jaar de vertrouwde SVR-camping gelegen in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en het Groene Hart van Holland. In het plaatsje Meerkerk is het allemaal begonnen. Ze liggen centraal tussen de rivieren de Lek en de Linge, een prachtige fietsomgeving met mooie landelijke weggetjes tussen knotwilgen en mooie dorpjes met historische boerderijen.

Zoek je een gemoedelijke en gezellige camping met ruime plaatsen waar je lekker tot rust kunt komen, dan ben je bij hun op het juiste adres. Kom gerust eens langs om jouw vakantieplekje te bekijken op hun SVR camping. Jouw vakantie hoeft bij hun niet met tijdsdruk te beginnen. Zij hebben namelijk geen aankomst- en vertrektijden op hun camping.

Onder het genot van een kopje koffie krijg je informatie over hun camping en beantwoorden zij al jouw vragen. Ondertussen wordt jouw caravan netjes op de plek gezet waar je wilt staan op hun SVR camping. Je kunt bijvoorbeeld in hun boomgaard staan tussen de appel- en de perenbomen of een plek aan het viswater. Ook hebben zij een seniorenveld en een veld met speeltoestellen waar je kunt staan met jouw (klein)kinderen.

Leestip:  De SVR Vakantiebeurzen gaan bijna beginnen!

biologische boerderij met Limousin zoogkoeien

Foto: Daan van de Weijenbeg.

Naast hun camping hebben ze ook een biologische boerderij met Limousin zoogkoeien en kalveren. Vanaf het voorjaar tot aan de winter lopen ze lekker buiten op hun velden rondom de camping. Alles dus puur natuur! Boer Kees kan er van alles over vertellen en laten zien.

Website Camping De Victorie: campingdevictorie.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in