Gek op winterkamperen?

Stel je voor dat je op een koude heldere ochtend met een warme kop koffie in je voortent zit en geniet van het uitzicht over een winters sneeuwlandschap. Winterkamperen is iets heel bijzonders en was nog nooit zo populair. Hier kun je inspiratie opdoen om het kampeerseizoen te verlengen.

Universal Dawn
– de deeltent voor alle seizoenen

Hou je van kamperen in zomer, winter, voorjaar en najaar? Dan is een Universal-deeltent voor jou de perfecte keuze. Je krijgt een stevige deeltent die in alle weertypen te gebruiken is, het hele jaar door. De Universal-tenten hebben een constructie met sterke stalen Zinox-stangen die voor een hoog stabiliteitsniveau zorgen, óók als het regent, waait of sneeuwt. Door de dakhelling van de tenten glijdt de sneeuw er makkelijk af. Op beide Universal-modellen kun je een deurmarkies monteren die bij de deur voor beschutting zorgt.
Bij gebruik van de Universal 420 en Universal 360 Dawn als tent voor het hele jaar wordt aanbevolen om een winterzekering en een thermohemel (optioneel) te monteren.

Winter
– wintertent van wereldklass

winter

Als je ’s winters gaat kamperen, vraagt dat nogal wat van de uitrusting die je meeneemt op reis. De Isabella Winter is de optimale deeltent voor als het vriest en sneeuwt. De speciale dakhelling, die de tent beschermt tegen ophoping van sneeuw op het dak, de krachtige en sterke materialen, de extra brede uitwendige slikrand, het sterke stalen frame en de vensterfolie die bestand is tegen extreme vorst zorgen ervoor dat de Isabella Winter tegen het strenge winterweer is opgewassen, ook als er een sneeuwstorm opsteekt.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in