Camperplaats Reken net over de grens

Camperplaats Reken biedt 20 parkeerplaatsen voor campers. Per dag wordt een vergoeding van 6, – € per plaats in rekening gebracht. Deze vergoeding is inclusief sanitaire voorzieningen, evenals kleine hoeveelheden zoet water. Met € 0,50 per KW voor elektriciteit (1 stroomaansluiting per plaats) en € 1 per 200 liter zoet water, worden de kosten bewust laag gehouden en moeten worden voldaan via muntgeld in een automaat.

Douches / toiletten kunnen op verzoek en tegen een toeslag worden gebruikt op Camping Park Groß Reken (particulier). Vooraf reserveren is niet mogelijk, meestal niet vanwege de grote hoeveelheid beschikbare ruimte.

Reken is een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het Kreis Borken. De gemeente telt 14.392 inwoners. Naburige steden zijn onder andere Ahaus, Borken en Gescher. Reken is een erkend Erholungsort en heeft een stedenband met de Nederlandse plaats Berkelland.

Leestip:  NKC - Meerderheid camperaars schorst de camper jaarlijks

Camper TV stondt er twee nachten en maakten natuurlijk een video en de coördinaten: 51.827451, 7.061734 (volgens Google maps).

 4.3/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in