Luxe kamperen met een 4×4 camper

Huur, ervaar en beleef! Hun luxe pickup camper maakt een luxe campervakantie mogelijk!
De 4×4 camper maakt geen enkele plek meer onbereikbaar. Door deze 2 persoons camper te huren kun je een totaal nieuwe vakantie ervaring beleven. Ze hebben een stoere 4×4 auto, gecombineerd met een unieke camper afzetunit, hierdoor wordt kamperen echt een feestje. Deze unieke compacte 4×4 camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten.

Omdat de pickup camper uit twee delen bestaat, kan je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren. Door het simpel afzetten van de afzetunit is het maken van excursies, stedentrips of andere uitstapjes nog steeds mogelijk, want je kan ook op pad met alleen de four whiledrive auto. Bovendien blijft je camperplaats gereserveerd, dat unieke plekje wil je tenslotte graag behouden als je veel moeite hebt gedaan om hem te scoren.

Leestip:  Lancering elektrische camperbus: eVentje

Mogen wij jullie even voorstellen. “Zij zijn Robin & Ellen Nijkamp. Tijdens hun huwelijksreis raakten zij enorm geïnspireerd en ontstond het idee voor Special Campers. Graag delen ze hun passie en maken ze het ook voor anderen mogelijk om te gaan genieten van speciale camperreizen! Ontdek en beleef de vrijheid!”

4x4

Ontdek en beleef de vrijheid!

Met deze off road camper is geen enkele plek meer onbereikbaar. Door een 2 of 4/5 persoons camper te huren kun je een totaal nieuwe vakantie ervaring beleven. Ze hebben een stoere 4×4 auto, de Volkswagen Amarok, gecombineerd met een unieke camper unit, hierdoor wordt kamperen echt een feestje. Deze unieke compacte camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? kijk dan op Special campers

 5/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in