Kamperen bij de boer op een boerencamping

Kamperen bij de boer op een boerencamping is goedkoop en het verblijf op een boerderijcamping wint nog steeds aan populariteit.
Minicampings zijn erg in trek. Dat blijkt uit de spectaculaire toename van het aantal kampeerders op boerderijen. Het is inmiddels een serieuze bijverdienste voor de boer geworden. Boerencampings hebben een beperkt aantal sta- of verblijfplaatsen. De gemiddelde prijs voor kamperen op een boerencamping ligt meestal tussen de € 15,00 á € 25,00 per overnachting. Let op: soms is dat inclusief lokale lasten en soms exclusief. Het kan ook mede afhangen van de locatie van de camping. Op mini campings / boerderijcampings tref je alle noodzakelijke voorzieningen aan als douches en toiletten en vaak ook oplaadpunten voor de electrische fiets. Ook Wifi is een voorziening die vaak al aanwezig is en op de meeste campings nog gratis ook. De meeste campings zijn geschikt voor caravans, campers, vouwwagens en tenten.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Even weg van alle drukte, wie wil er niet genieten op boerencampings en de sfeer proeven van het platteland?

Kamperen bij de boer is voor jouw en de kinderen een onvergetelijke ervaring! Niet voor niets zoeken steeds meer toeristen de rust en ruimte voor hun vakantie op boerderijcampings. Velen onder ons hebben liever de rust op boerencampings in het platteland, het contact met de boer en het echte boerenleven dan kamperen op een grote, hypermoderne en commerciële camping met opgedrongen voorzieningen, als zwembaden en disco’s. Heerlijk ontspannen op zo”n leuke minicamping.

Kamperen bij de boer – een onvergetelijke ervaring!

De sfeer op een minicamping / boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. De faciliteiten zijn er meestal prima. Boerderijcampings hebben meestal maar een beperkt aantal staanplaatsen, door deze kleinschaligheid blijft de sfeer en de gemoedelijkheid behouden. Ontdek de authentieke sfeer van het boerenbedrijf en wie weet kun je ‘s ochtends bij de boer verse melk van de koe drinken of een vers gelegd eitje koken.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!
Boerencampings overzicht

Op Kamperen bij de Boer tref je een uitgebreid overzicht van minicampings van geheel Nederland, van boerencampings in Friesland, Drenthe tot aan Limburg. Maar er zijn ook veel boerencampings, minicampings en boerderijcampings in het buitenland. Gebruik hiervoor de sitemap of de navigatiebalk om door de website te bladeren. Hun website biedt je verschillende mogelijkheden aan voor het vinden van een boerencamping. Blader door de site en klik op een minicamping of boerencamping voor een uitgebreide omschrijving en eventueel enkele foto’s.

Website Kamperen bij de boer: www.kamperen-bij-de-boer.com

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in