Kamp Buitendoor op een unieke locatie in de bossen

Kamp Buitendoor – Op een unieke locatie in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe ligt het volledig ingerichte duurzame kampterrein van Stichting Buitendoor. Op het groepskampeerterrein staan duurzaam samenwerken en leren in de natuur centraal.

Op het terrein zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een groepstent, een veldkeuken, sanitaire voorzieningen en een vuurkuil. Daarnaast is er veel ruimte voor sport en spel en is er de mogelijkheid tot het gebruik van tenten. Alles is dus aanwezig om met een klas, groep, team of familie een geweldige tijd te hebben. In overleg is er veel extra mogelijk: biologische maaltijden, buitensportactiviteiten, huur van spelmateriaal, reuze boomhutten bouwen, teambuilding en trainingsprogramma’s, lezingen, vergaderen en nog veel meer.

Compleet Kamp

Naast de verhuur van Kamp Buitendoor biedt Stichting Buitendoor ook de mogelijkheid om mee te denken over de invulling en activiteiten van uw programma en/of dit te begeleiden. Buitendoor heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van (school)kampen waarbij (buitensport)activiteiten worden ingezet als middel om jongeren meer te laten samenwerken en ze uit te dagen tot persoonlijke groei. Buitendoor verzorgt complete kampen waarbij we 24/7 het programma verzorgen. Dus niet alleen de activiteiten maar ook de maaltijden, begeleiding tussen de activiteiten, avondspellen, voorbereiding en dat continu in contact met de jongeren en docenten.

Leestip:  Recreatie Next Level reikt awards uit voor Recreatietechniek

Buitendoor kan een volledig verzorgd programma in elkaar zetten. Van een middag teambuilding tot een kamp van meerdere dagen. Wil je meer informatie over het groepsnatuurkampeerterrein of heb je speciale wensen, kijk dan op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in