Camping De Graafschap aan de rand van de Kruisbergse bossen

Camping De Graafschap ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen, landelijk gelegen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter! De Loenhorsterweg is een zeer rustige weg die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer mede hierdoor wordt de rust gewaarborgd.

Dankzij het eigen natuurbeheersplan worden er al jaren maar liefst ruim 30 soorten vogels op de camping waargenomen. Ook zijn er weer eekhoorntjes gespot. Wanneer je tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt hoef je niet verbaasd te zijn om het pad te kruisen met een ree.

Camping De Graafschap

De toegangsweg van de camping sluit direct aan op het uitgebreide knooppunten-netwerk van de Achterhoek. Tevens zijn gratis fietsroutes te verkrijgen in de receptie die je naar en langs de mooiste plekjes in Hummelo en omgeving leiden o.a. Doesburg, Zutphen en het kleinste stadje van Nederland.

Faciliteiten

Parkcamping De Graafschap heeft twee moderne en uiterst schone verwarm de sanitair-units. Elke unit heeft aparte dames- en herentoiletten en afsluitbare wastafel- en douchecabines. Gebruik van douche en warm water is gratis. Tevens beschikken zij over een extra verwarmde baby was-ruimte en meerdere plekken met Privé sanitair.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 
Wifi

Op alle kampeerplaatsen kan je tegen betaling draadloos internetten met jouw eigen laptop, iPad of tablet. Rondom de receptie en in de horeca is het gebruik van internet gratis.

Wil je alles weten over Parkcamping De graafschap?, kijk dan eens op de website.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in