Het verhaal van hEEm op rEEr

Het verhaal van hEEm op rEEr (“thuis op wielen”) Zij, Richard en Roger, trekken al jaren samen op als goede vrienden. Hun gezamenlijke liefde voor reizen en kamperen heeft hun vele mooie tijden bezorgd en vinden het maar al te leuk om dit met anderen te delen en te helpen om net zulke mooie tijden te beleven. Per 2019 hadden ze dan ook besloten om hun vriendschap een professioneel tintje te geven.

Met hun kleine bedrijfje willen zij iets bijdragen aan jouw plezier en het genieten van de natuur, het avontuur, verre reizen en dat alles gecombineerd met de gezelligheid van het kamperen. En waarmee kan dat beter dan met je eigen (tweedehands) caravan, sleurhut, ‘huis op wielen’.

Hun bedrijfje is gevestigd in Landgraaf, nabij het Limburgse Heuvelland ‘Campingland’.

Leestip:  Overname Strating Caravans
het Geheim van het Zuiden

Ja, zo worden ze al genoemd… Waarom?

Tja, ze zijn uiteraard nog een jong bedrijf en niet iedereen weet hun al te vinden. Maar diegenen die de speurtocht met succes hebben voltooid, praten met veel lof over hun thuishonk en de aanwezige Top Occasions. En daar zijn ze dan ook supertrots op!

Het bedrijf is relatief klein en focussen dan ook op kwaliteit. Hun diensten zijn betrouwbaar en leveren alleen dat, waar ze zelf voor de volle 100% achter staan.

Met hart en ziel houden ze van wat ze doen, en dat willen ze ook uitdragen.

 2/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in