Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President

Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot nieuwe CIVD-President

De leden van de Duitse Vereniging van Caravanindustrie (CIVD) hebben Hobby-directeur Bernd Löher verkozen tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Hij volgt Hermann Pfaff op, die sinds 2014 voorzitter van de CIVD was en zich ditmaal niet herkiesbaar stelde. De 54-jarige heeft ruim twintig jaar ervaring in de caravanbranche en was al actief in diverse CIVD-commissies. Sinds 2020 is hij onder meer verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging.

Bernd Löher kijkt uit naar zijn nieuwe rol als voorzitter van de CIVD. “Namens het gehele bestuur wil ik de CIVD-leden bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij stellen. Door zijn onvermoeibare inzet heeft Hermann Pfaff de CIVD niet alleen moeiteloos door moeilijke tijden geloodst, ​​maar heeft hij de vereniging ook in een uitstekende positie geplaatst om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Ik ben van plan in dezelfde geest door te gaan als CIVD-president. Het bestuur zal blijven samenwerken om de belangen van de industrie op alle belangrijke niveaus te vertegenwoordigen en onze industrie voor te bereiden op de toekomst”, zegt Bernd Löher, de nieuwe voorzitter van de CIVD en algemeen directeur van Hobby.

Leestip:  SchipperCaravans - kampeer specialist in Limburg

De nieuwe CIVD-president werd gekozen tijdens de algemene vergadering op de Caravan Salon, die momenteel in Düsseldorf plaatsvindt.

Over de Duitse Vereniging van Caravanindustrie (CIVD)

De CIVD behartigt sinds 1962 de belangen van de caravanindustrie. Tot de 208 leden van de CIVD behoren vrijwel alle Duitse en Europese fabrikanten van vrijetijdsvoertuigen, evenals gerenommeerde leveranciers en dienstverleners, openbare instellingen, tentoonstellingsbedrijven en geallieerde federaties uit elke sector van de industrie.

Website Hobby caravans: www.hobby-caravan.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in