Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Camping Koawa Vacances Le Caussanel is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige plek. Gelegen in het departement Aveyron, is deze camping aan de oever van het Pareloupmeer, een onmisbare bestemming voor liefhebbers van vissen, zwemmen of andere watersporten.

De accommodaties van Caussanel zijn divers en aangepast aan de behoeften van alle kampeerders. Er zijn 6 soorten accommodaties met verschillende opties.

De Nature-accommodaties zijn perfect voor kampeerders die een eenvoudige accommodatie zonder elektriciteit zoeken. De Comfort-accommodaties zijn voorzien van gedeelde elektrische aansluitingen. Voor deze 2 soorten campingaccommodaties is het mogelijk om een accommodatie aan de oever van het Pareloupmeer te reserveren, met een prachtig uitzicht!

Camping Koawa Vacances Le Caussanel biedt ook accommodaties speciaal ontworpen voor campers, met afval- en watervulzones voor meer gemak. Kampeerders kunnen ook tenten huren die volledig zijn uitgerust, ideaal voor degenen die hun eigen kampeeruitrusting niet mee willen nemen.

Ontdek Camping Koawa Le Caussanel, een gezinscamping in Canet-de-Salars.

Een uitzonderlijke locatie met uitzicht op het meer, met een aquapark en zwembaden, speelplaatsen en de natuur! Een camping met ruimtes speciaal voor kinderen. Camping Caussanel maakt deel uit van de Koawa Fun’Awa campings.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Voor de kleinsten zijn er animaties met Bungat, een peuterbad en glijbanen. Voor de grotere en gezinnen worden regelmatig animaties aangeboden.

Het meer van Pareloup, het 5e grootste kunstmatige meer van Frankrijk, is erg populair bij vissers. Alle watersporten worden er beoefend, je zult zich niet vervelen als je naar onze camping komt!

Website Camping Le Caussanel: www.camping-caussanel.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in