Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

De toonaangevende Nederlandse camperbouwer, Campr, onthult met trots het nieuwste model in hun indrukwekkende assortiment, de “Outcast”. Dit innovatieve model is gebaseerd op de betrouwbare fundamenten van de Fiat Ducato, Peugeot Boxer of de Citroën Jumper, en de ontwikkeling van een variant op het Sprinter chassis is eveneens in volle gang.

De Outcast is speciaal ontworpen voor avontuurlijke camperaars die de voorkeur geven aan een flexibele indeling zonder een vast toilet. Door dit slimme ontwerp ontstaat er een gevoel van ruimtelijkheid in de camper, waardoor de reiservaring nog aangenamer wordt.

De keuken van de Outcast is ruim opgezet en beschikt over geïntegreerde was- en vuilnisbak, een royale 90-liter compressor koelkast, een apart compartiment voor de porta potti en een riante spoelbak met klapkraan. Het comfortabele breedte bed biedt een goede nachtrust, en voor wie extra slaapruimte wenst, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een slaaphefdak met lengtebedden.

Leestip:  Verken de prachtige landschappen van Oostenrijk

De Outcast

Met standaard vier goedgekeurde zitplaatsen en twee draaistoelen, wordt de leefruimte in de camper optimaal benut. Bovendien kunnen klanten hun persoonlijke stempel drukken op het interieur door hun eigen kleuren te kiezen voor de kussens van het bankje, de wanden en de frontjes van de kastjes.

De Outcast camperinbouw zonder voertuig is verkrijgbaar vanaf EUR 40.500,-. Voor wie nog meer luxe en functionaliteit wenst, kunnen optionele extra’s worden toegevoegd zoals zonnepanelen, een lithium batterij, een buitendouche, een luifel en een standkachel.

Voor nieuwsgierige klanten organiseert Campr geregeld open dagen. Kijk hiervoor op de website www.campr.nl.

 3.5/5 (20)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in