5 robuuste voortenten voor wie ook in de herfst graag kampeert

De herfst is ook een geweldige tijd van het jaar om te gaan kamperen. De natuur is prachtig en het weer kan nog aangenaam zijn. Maar het kan ook wat kouder en winderiger zijn, dus het is belangrijk om een voortent te kiezen die bestand is tegen de elementen.

Hier zijn 5 goede suggesties voor stevige voortenten voor wie graag kampeert in de herfst!

NORDIC

Nordic is de nieuwe voortent van het jaar en is net op voorraad. Ideaal voor het Noord-Europese klimaat en ontworpen voor gebruik tijdens het hele kampeerseizoen. Het Scandinavische ontwerp en de unieke materialen zorgen voor een robuuste voortent met een lange levensduur.

NORDIC

Bijzonder detail: De Scandinavische materiaalkeuze zorgt voor ongeëvenaarde stevigheid. De voortent is uitgerust met ons Mega Frame voor zwaar gebruik, dat samen met het stevige PVC dak menig storm en regen kan weerstaan.

Leestip:  Isabella-stoel wint stoelentest met 12 kampeerstoelen
UNIVERSAL

De Universal 320 en 400 zijn robuuste deeltenten. Met een duurzaam Isacryl tentdoek, een sterk Zinox stalen frame en een speciaal dakontwerp is de Universal bestand tegen alle weersomstandigheden. De Universal is perfect voor skivakanties, zomervakanties of herfstweekenden.

UNIVERSAL

Speciaal detail: De speciale dakconstructie zorgt ervoor dat je sneeuwophoping voorkomt.

PENTA

De vijfhoekige vorm van de Penta geeft je maximale ruimtebenutting en de sterke frameconstructie geeft je de stabiliteit die je nodig hebt voor een lang seizoen op de camping.

PENTA

Speciaal detail:  Je kunt kiezen tussen het sterke Zinox stalen frame of het extra sterke Zinox MegaFrame voor extra stabiliteit.

FORUM ETNA

De Forum Etna is uitsluitend gebouwd met ons zware MegaFrame, waardoor je de stabiliteit hebt die je nodig hebt in de herfst.

FORUM ETNA

Speciaal detail: Forum Etna is ontworpen in warme, donkere kleuren die ideaal zijn voor seizoenskamperen. Door het variabele front kun je een lekker plekje creëren voor beschutting of een droge inloop.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten
VILLA

Als je op zoek bent naar een voortent die je het hele jaar door buiten kunt laten staan en niet meer hoeft af te breken, dan is VILLA de beste keuze. VILLA is een vrijstaande voortent die op zichzelf kan staan als je je caravan verplaatst.

VILLA

Speciaal detail: VILLA is verkrijgbaar in twee dieptes, vijf lengtes en wordt samengesteld met verschillende modules. Met zoveel opties kun je de VILLA van je dromen samenstellen.

Probeer het hier uit

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in