Glamping Structures schatten het creëren van beleving op waarde in

Bij Glamping Structures kun je terecht voor een gevarieerd aanbod glamping tenten.

Zij bieden je glamping- en Safaritenten aan, gemaakt van de hoge kwaliteit materiaal met een luxueuze uitstraling en comfortabele inrichting. Glamping Structures heeft jarenlange ervaring en knowhow met diverse soorten glamping tenten.

Met grote toewijding zoeken, ontwikkelen en testen ze de beste materialen voor hun tenten. Bij hun vindt je altijd de tent die het beste bij je past.

Hun team van ruim 20 vakmensen staat voor je klaar met de kennis en expertise die je verwacht bij een expert. Ze durven dit te combineren met creativiteit en innovatie waardoor hun tenten onderscheidend en uniek zijn.

Duurzaamheid 

Ze zijn trots op transparante en duurzame samenwerkingen met hun partners waardoor ze een zeer breed assortiment met karakteristieke glamping en hospitality tenten kunnen aanbieden.

Service en onderhoud

Na het aanschaffen van een glamping tent is het belangrijk om deze te onderhouden te. Zo benut je optimaal de lange levensduur van de tent. Ook (glamping) tenten en andere structuren die je voorheen heeft aangeschaft kunnen door hun behandeld worden.

Leestip:  CapCabin ontwikkelt, produceert en exploiteert Tenthouses

De glamping tent krijgt soms veel te verduren. Wind, regen en vocht kan, als je niet regelmatig het tentdoek laat behandelen, het doek aantasten of zelfs beschadigen. Als jouw glamping tent goed onderhouden wordt kun je hoge reparatie- en onderhoudskosten voorkomen. Hiervoor bieden ze als glamping expert verschillende services aan.

Zij staan voor Innovatie, Kwaliteit en bijzondere Designs.

Website Glamping Structures: www.glampingstructures.nl

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in