Een nieuw jasje voor Natuurkampeerterreinen

Een nieuwe website en een nieuw logo voor de Natuurkampeerterreinen!

Op de langste dag van het jaar, lanceerde De Groene Koepel een nieuwe website voor de Natuurkampeerterreinen. De website is in een nieuw jasje gestoken met frisse kleuren, een verbeterde terreinzoeker én met een nieuw logo. Hiermee kun je nog makkelijker het terrein vinden dat bij je past.

Volledig nieuwe vormgeving

Op de website www.natuurkampeerterreinen.nl vind je een overzicht van alle 144 aangesloten Natuurkampeerterreinen en 14 GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Op de terreinpagina’s staat alles wat je nodig om jouw perfecte kampeerplek uit te zoeken: foto’s, omschrijvingen, tips over de omgeving en praktische informatie. “Het beeldmateriaal heeft nu een prominentere plek gekregen. Zo waan je je vanuit huis al op jouw favoriete terrein,” vertelt Eelke Horselenberg, directeur van De Groene Koepel. “Met de nieuwe vormgeving blijven we dicht bij de uitstraling die past bij ons netwerk: natuur, rust en ruimte.”

Leestip:  Gemeente Soest en RBT verlengen samenwerking
Jouw kampeerplek vinden met de terreinzoeker

Een grote technische verbetering is het gemak waarmee je nu terreinen kunt vinden in de terreinzoeker. Voordat je de overzichtskaart met daarop alle Natuurkampeerterreinen te zien krijgt, kun je nu eerst aangeven naar welk land je op vakantie wilt en met wat voor soort kampeermiddel. Zo krijg je meteen een selectie die is toegesneden op jouw wensen. Er zijn bijvoorbeeld 33 terreinen waar je een hangmatplek kunt boeken en op zo’n 130 terreinen kun je met je camper terecht.

Jouw kampeerplek vinden met de terreinzoeker

Een logo in nieuwe stijl

Tot slot is er ook een nieuw logo geïntroduceerd voor zowel de Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen, als voor het zusternetwerk van Trekkershutten. Ook bij de nieuwe logo’s geldt dat het gevoel “terug naar de basis te gaan” centraal staat. De komende tijd worden de logo’s geleidelijk geïntroduceerd in alle online en offline uitingen van De Groene Koepel.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

De Groene Koepel

Het netwerk van Natuurkampeerterreinen wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. De Groene Koepel zet zich in voor groene verblijfsrecreatie. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen, Trekkershutten en het DGK Lab.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in