Vakantieoord de Bronzen Emmer – Drentse gemoedelijkheid

Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van Drenthe. Een rustige, groene omgeving, accommodaties op niveau en vriendelijke mensen die voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend!

Lang geleden werd er in Meppen een emmer opgegraven uit het Bronzen tijdperk. Vandaar hun naam.

Bronzen Emmer

De Bronzen Emmer is een veelzijdig vakantiepark met mooie campingplaatsen, fraaie vrijstaande Finse bungalows, veel voorzieningen waaronder een overdekt zwembad en een eigen manege. Ook in de wintermaanden is het bungalowpark een heerlijke plek om de vakantie door te brengen met familie of vrienden.

De camping

ANWB campingKom kamperen op één van de mooiste campings in Drenthe. hun gezellige familiecamping (4 Sterren ANWB) ligt op een prachtige plek in Drenthe, midden tussen de natuur.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

In het hoofdgebouw, bij de entree van de camping is de receptie, de wasserette, een recreatieruimte, de broodjeskiosk en hun bistro. (De openingstijden worden aangepast aan de bezetting.) De camping is verdeeld in kampeerveldjes, uiteraard voorzien van een goede afwatering en een goede grasmat. Er zijn autovrije en hondvrije veldjes.

Op de camping zijn op bijna elk veldje speeltoestellen aanwezig. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. (m.u.v. het sportveld, daar is 4 ampère.) Een groot aantal plaatsen heeft een aansluiting op CAI en/of water en afvoer. Op de camping is gratis Wifi.

De camping is ook zeer geschikt voor campers!

Omgeving van de Bronzen Emmer

Vanaf de Bronzen Emmer een stevige wandeling maken, fietsen en/of paardrijden door de prachtige omgeving. Bekijk de bossen, hunebedden, heidevelden met schaapskuddes, oude brink dorpen zoals Meppen, Gees en oud Aalden, ateliertjes, museums en restaurants.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Op de receptie kun je terecht voor diverse wandel- en fietsroutes. Een aantal routes staan ook op hun app. Zelf een route uitstippelen kan natuurlijk ook. Maak gebruik van de fietsknooppunten of wandelknooppunten. De fietskaart met knooppunten van dit gebied is verkrijgbaar op de receptie.

Website Vakantieoord de Bronzen Emmer: www.de-bronzen-emmer.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in