Easydriver flashlight knipperlicht

De easydriver flashlight wanneer het schemert of donker is, bijvoorbeeld bij rangeren op de straat of afslaan op de huis- of garage-inrit: bij zulke acties is een onverlichte caravan, die daarbij gedeeltelijk ook dwars op de rijbaan gereden wordt, beslist slecht te zien. Voor meer veiligheid kun je nu je caravan heel eenvoudig met de easydriver flashlight uitrusten.

De nieuw ontwikkelde knipperlicht installatie gebruikt hiervoor de bestaande elektrische installatie van de caravan. Het felle knipperlicht maakt de parkerende/rangerende caravan voor andere verkeersdeelnemers in het donker goed zichtbaar.

Voor de vroege starters en allen, die na een lange reis in de avonduren hun vakantiebestemming bereiken, wordt het rangeren, be- en ontladen nog veiliger. Met onze knipperlicht-installatie flashlight gaat bij je caravan een lichtje branden.

Wanneer het schemert of donker is, bijv. bij rangeren op de straat of afslaan op de huis- of garage-inrit: bij zulke akties is een onverlichte caravan, die daarbij gedeeltelijk ook dwars op de rijbaan gereden wordt, beslist slecht te zien. Voor meer veiligheid kan je nu je caravan heel eenvoudig met de easydriver flashlight uitrusten.

Leestip:  Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President
Meer bescherming in het donker met licht of knipperlicht

Onze nieuw ontwikkelde knipperlicht-installatie gebruikt hiervoor de bestaande elektrisch installatie van de caravan. Het felle knipperlicht maakt de parkerende/rangerende caravan voor andere verkeersdeelnemers in het donker goed zichtbaar. De extra via Easydriver flashlight in te schakelen markeringslichten zorgen voor nog meer zichtbare bescherming.

Externe energiebron, eenvoudige besturing easydriver flashlight

De stroom komt van de rangeerhulp-accu of van een eigen energiebron. Wanneer het erop aankomt, functioneert Easydriver flashlight geheel zelfstandig, zonder verbinding met de auto.

Via een separate bediening met twee schakelaars kunnen naar keuze de knipperlichten of markeringslichten of beide gezamenlijk in- en uitgeschakeld worden.
Met flashlight blijft ook bij de volgende „Reis in het donker“ alles ontspannen.

Meer weten over Easydriver flashlight

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in