Camping Le Fanal in de Calvados

Gegarandeerd een geweldige vakantie op Camping Le Fanal in de Calvados, in de Cotentin! Familiecamping met 4 sterren, alle comfort, Camping Qualité label, hun camping verwelkomt je in Isigny sur Mer (14) in de Calvados voor jou vakantie met het gezin.

Ideaal gelegen in Basse-Normandie, te midden van de historische landingsstranden (Utah Beach, Omaha Beach) en op 10 km van zee. Kies de beroemde regio Normandië voor jou weekends, verblijven en vakanties!

Camping Le Fanal is “vermaak voor de kinderen en rust voor de ouders”!
Camping Le Fanal ligt vlakbij beroemde bezienswaardigheden: Mont Saint Michel, het herdenkingsmonument van Caen, de moerassen van de Cotentin…

Camping Le Fanal

Le Fanal is open van april t/m september en biedt een rustige setting van 8 hectare met een totaal van 240 staanplaatsen, waaronder 93 kampeerplekken voor uw tent, caravan of camper. Als je wilt kan je een comfortabele en geheel uitgeruste stacaravan of tent huren.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Personen met een mobiliteitsbeperking zijn van harte welkom op camping. Dankzij de inrichting van de camping en een stacaravan voor personen met een mobiliteitsbeperking (PMR) zal er aan jou behoeften worden voldaan.

Kampeerplek

Als je 4-sterren Camping Le Fanal voor jou vakantie kiest, kies je voor een camping met veel voorzieningen en activiteiten:

  • WIFI op de hele camping
  • Een overdekt en verwarmd zwembad dat het hele seizoen geopend is
  • Een verwarmd buitenbad
  • Veel kinderactiviteiten in juli en augustus
  • Sportactiviteiten voor iedereen

En nog veel meer….

Omgeving

Ken je Normandië? Vanwege het bewogen verleden is deze regio één van de meest bezochte van Frankrijk. De toeristische en historische trekpleisters zijn in overvloed aanwezig. De regio was één van de belangrijkste theaters van de Tweede Wereldoorlog en er zijn nog veel overblijfsels van dit roemruchtige verleden te zien. En er zijn trouwens ook de mooiste stranden van het land te vinden. De natuur is heel vrijgevig geweest in deze regio en biedt de mooiste landschappen. Normandië kan niet verteld worden. U moet er geweest zijn en het gezien hebben.

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Kom eens kijken op de website van Camping Le Fanal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in