Nieuwe winkelruimte voor Karsten

Gevonden! Nieuwe winkelruimte voor Karsten Travelstore. De klok een uur vooruit; steeds meer vogeltjes die van zich laten horen. Het is onmiskenbaar: het voorjaar komt eraan! Lentekriebels! Ook Karsten Tenten maakt zich op voor een nieuwe start. En die zal geen maanden meer duren want er is een nieuwe winkelruimte gevonden!

Op nog geen 400 meter hemelsbreed van de oude vestiging, op het bedrijventerrein van de Oude Veiling, nummer 56. Al in mei wil het familiebedrijf de deuren weer openen voor het grote publiek. Tot die tijd zal er hard gewerkt worden om dit mogelijk te maken. Want het kampeerseizoen komt eraan! Klanten staan te popelen om alle voorbereidingen te treffen voor een zorgeloze kampeervakantie. En die beginnen ze het liefst, zoals elk jaar, bij Karsten.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag
Atelierruimte

Niet alleen de winkel staat bijna in de startblokken. Ook het atelier staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Op Goede Vrijdag jl. heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden, en terwijl de eerste voorbereidingen worden getroffen voor verbouwing en herinrichting van de winkel zal er allereerst een klein gedeelte van de in totaal 3.500 m2 ingericht worden voor het atelier zodat de productie kan worden hervat. Marc Takken, kersvers directielid van de firma: “De eerste weken zullen we flink wat overuren draaien om de levertijd te verkorten. Niet alleen om kampeertenten te kunnen leveren maar ook honderden werktenten die ons Tent World Unlimited in order heeft staan voor de zakelijke markt.”

Winkelruimte voor Karsten

Onderwijl staan de winkelmedewerkers voor de gigantische klus om de kille metershoge bedrijfshal om te toveren tot de sfeervolle outdoorwinkel die het publiek van Karsten gewend is. Om inspiratie op te doen voor de inrichting is het personeel de afgelopen weken op diverse safari’s geweest naar soortgelijke winkels. Hoe is de entree? Hoe worden de wandelschoenen gepresenteerd? Wat zijn de noviteiten? Zodra de Karsten Travelstore haar deuren heropent nemen ze u graag mee op safari over de nieuwe afdelingen. Wat die exacte openingsdatum is zal natuurlijk zo snel mogelijk worden bekend gemaakt.

Leestip:  ANWB Vakantiecheck Hazeldonk

Meer weten over Karsten Travelstore

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in