Dutch Bull Campers voor verhuur en verkoop van campers

Dutch Bull Campers legt zich toe op de verhuur en verkoop van jonge en nieuwe campers. De laatste jaren ontdekken steeds meer kampeerders het genot van een luxe camper.

Wil je ook eens proberen hoe dit bevalt, dan hebben zij diverse modellen (bus) campers te huur voor 2 tot 6 personen. Ervaar de vrijheid om zelf jouw route uit te stippelen en steeds weer nieuwe plekken te ontdekken. Dat is pas genieten!

Indien je overweegt een camper aan te schaffen, kun je door eerst een aantal verschillende campers te huren, ervaren wat het beste bij je past. Dutch Bull Campers bemiddelt in de koop en verkoop van campers en gaat graag voor je op zoek naar een voor jou geschikte camper.

Indien je jouw eigen camper wilt verkopen dan helpen zij je daar graag bij. Je kunt de camper bij hun te koop te zetten en tevens -zolang deze te koop staat- via hun verhuren. Zij regelen alles voor je. De camper wordt bij hun gestald en de potentiële huurders en kopers kunnen jouw camper bezichtigen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Ook leveren en monteren zij modulaire systemen en hefdaken van Reimo om jouw bestelbus om te bouwen tot camper.

Website Dutch Bull Campers: dutchbullcampers.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in