Camping SantAnna met een prachtige geschiedenis

Deze kleine camping is gelegen in een oude en suggestieve steengroeve, waar het geluid van de golven weerkaatst op de rotsen. Een eenvoudige en vertrouwde omgeving, midden in de natuur, omringd door prachtige natuurpaden op slechts een minuut van de zee.

Een ideale oplossing voor liefhebbers van het buitenleven, een uitstekend startpunt voor de belangrijkste aanbevolen excursies: Cinque Terre, Portofino, San Fruttuoso, Portovenere, Genua, Camogli.

Over Camping SantAnna

Sestri Levante, stad met twee baaien, een bestemming voor dichters, kunstenaars en bezoekers van over de hele wereld.
In hun stad vindt je de geschiedenis van vissers, ambachtslieden, olijventelers tot aan de forten van Sant’Anna, waar geschiedenis de natuur, de bergen en de zee ontmoet.
Kom en ontdek deze prachtige kostbare edelstenen in een verborgen hoek van de stad, gevestigd in hun kleine camping SantAnna.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

De kleine camping ligt in een oude steengroeve, op slechts 1 minuut. lopen van het strand en 800 meter van het treinstation. Deze spectaculaire locatie stelt hun gasten in staat om de zee te ruiken, de weerkaatsing van de golven in de rotsen en niet gestoord te worden door externe geluiden. Bij hun is jouw vakantie in volledige ontspanning zonder dat je de auto hoeft te gebruiken om zich te verplaatsen. Vanaf hier vertrekken je per trein of boot naar de 5 Terre, Portofino en heel Ligurië.

Hun familie is al meer dan 40 jaar actief in de sector van het buitentoerisme. Ze behandelen hun gasten graag alsof ze echt thuis zijn, zodat ze zich thuis voelen!

Hun staanplaatsen voldoen aan alle behoeften, zeer schaduwrijk, geschikt voor camper, caravan en tent.

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

Website camping SantAnna:

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in