De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

De Waard Tenten opent het kampeerseizoen op zaterdag 6 april 2024.

De Waard Tenten uit Hattem organiseert zaterdag 6 april de Kampeer Kick-off. Tijdens deze dag wordt het kampeerseizoen geopend, zijn er diverse workshops en wordt het 65 jarig bestaan van de Albatros gevierd: hét iconische model van De Waard. Het openen van het kampeerseizoen gebeurt in samenwerking met de eerste editie van de Open Camping Dag: een landelijk georganiseerde open dag om mensen enthousiast te maken voor het kamperen.

Kampeer Kick-Off

Tijdens de Kampeer Kick-off kunnen kampeerders workshops volgen en kennismaken met nieuwe kampeersnufjes zoals daktenten, luifels voor caravans, dakkoffers en bagagewagens. Daarnaast is er de presentatie van de jubileumeditie van de Albatros die dit jaar 65 jaar wordt.

De Albatros is het model waarmee De Waard zijn bekende naam voor kwaliteit en stormvaste tenten heeft verworven. De tent is in 1959 als productiemodel in de collectie gekomen en is tot de dag van vandaag nog steeds één van de populairste modellen onder kampeerders. Om de verjaardag te vieren van de Albatros presenteert De Waard tijdens deze Kampeer Kick-off de jubileumeditie van deze tent in een speciale kleurstelling.

Kampeer Kick-off

Open Camping Dag

Tijdens de Open Camping Dag stellen honderden campings, kampeerwinkels en caravan-, camper-, en vouwwagenbedrijven in Nederland hun deuren open voor enthousiaste kampeerders. Door vrijblijvend rond te mogen kijken op de campings én leuk te winkelen, kunnen nog veel meer mensen enthousiast raken over kamperen. Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Open Camping Dag en gesteund door de kampeerbranche.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

De Kampeer Kick-off start om 10.00 uur bij De Waard Tenten aan de Innovatiestraat 6 in Hattem. Of je nou een ervaren kampeerder bent of een starter, geen De Waard-kampeerder of wel: iedereen is van harte welkom!

Van tent tot schort

Tijdens de Kampeer Kick-off is het mogelijk om je oude De Waard tent in te ruilen voor een waardebon tot €250,-. Je oude tent krijgt een tweede leven bij Social Label: een maatschappelijke werkplaats die van oude tenten nieuwe schorten maakt.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in