Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Zij heten je van harte welkom op hun camping Otterlo & De Veluwe, beide gelegen in het hart van de Veluwe in Otterlo. Hun campings liggen in een prachtige omgeving, tussen de landerijen en zijn eigentijds en modern ingericht. Op nog geen kilometer afstand vind je het dorpje Otterlo en op 1,5 kilometer afstand vind je de ingang van het bekende Nationaal Park de Hoge Veluwe. Zij hebben van 29 maart t/m 26 oktober een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen. Of je nu met de tent, camper of caravan komt, je bent van harte welkom.

Natuurlijk genieten midden in de bossen van de Veluwe

Faciliteiten op Camping Otterlo

Welkom op ‘Camping Otterlo’. Camping Otterlo is een rustige camping, gunstig gelegen ten opzichte van Otterlo (5 minuten lopen), de vele bosgebieden heidevelden en zandverstuivingen. De camping met haar ruime plaatsen is gelegen naast de boerderij omgeven door bomen en struiken. Direct naast de camping is een verharde parkeerplaats, achter de camping bevind zich een 2e parkeerplaats.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

De camping beschikt over een ruim (in 2022 vernieuwd), verwarmd sanitair gebouw. Elke plaats heeft beschikking tot een elektriciteitsaansluiting (6 ampère), afvoer, water en goede wifi (gratis). Jouw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom. Je hebt geen last van stank of lawaai, van de nabije omgeving.

Camping Otterlo ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo, hier vind je alles wat je nodig hebt: de Bakker, de Slager, Supermarkt de Spar en div. restaurants. De (hoofd)ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt op ca. 1,5 kilometer afstand. Buiten fietsroutes zijn er ook vele leuke mountainbike- en wandelroutes.

Faciliteiten op Camping De Veluwe

Camping De Veluwe is een mooie ruim opgezette open camping en heeft 33 kampeerplaatsen. Elke plaats heeft een kunstgrasmat en een 6 ampère stroompunt. Bij elke plaats vind je een waterpunt. Het mooie in 2021 vernieuwde verwarmde sanitair gebouw is ruim opgezet.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Camping De Veluwe

Camping De Veluwe ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo, hier vind je alles wat je nodig heb, de bakker, de slager, supermarkt de Spar en div restaurants. De (hoofd)ingang van het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op ca. 1,5 kilometer afstand. Een aantal prachtige fietsroutes kunnen direct in Otterlo gestart worden. Buiten deze fietsroutes zijn er ook vele leuke mountainbike- en wandelroutes. Honden zijn welkom mits zij zijn aangelijnd en buiten de camping worden uitgelaten.

Website camping Otterlo & De Veluwe: campingotterloendeveluwe.nl

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in