De scheve Schoffel de leukste camperplaats van het groene hart

De scheve Schoffel is prachtig gelegen tussen de boskoopse kwekerijen en ligt midden in het groene hart!

De camperplaatsen van ‘de scheve schoffel’ zijn ruim opgezet. Ieder heeft zijn verharde gedeelte om de camper te parkeren met een bijbehordend grasveld. Daarbuiten zijn er nog extra grasvelden voor gezamenlijk gebruik.

Hun camperplaats is nieuw aangelegd en voorzien van alle gemakken. Je kunt wel vuil water lozen, schoon water tappen en jouw chemisch toilet legen. Wifi is aanwezig d.m.v. 2 hotspots en je kunt jouw camper aansluiten op aangelegde stroompalen.

Als extra service kun je gebruik maken van onze toilet/douche unit.

Zij maken (nog) geen gebruik van een pinautomaat daarom graag contant afrekenen. Zij komen s’avonds bij je langs, kun je ook meteen vragen stellen over wat er zoal te doen is in de omgeving.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen
Omgeving

De scheve Schoffel is prachtig gelegen tussen de boskoopse kwekerijen en ligt midden in het groene hart! Er zijn diverse fietsroutes aanwezig, 2 fietsknooppunten bevinden zich binnen een straal van 800 meter.

Binnen een straal van 10 kilometer kun je naar de historische stad Gouda met een kaasmarkt op donderdag ochtend. Natuurlijk kun je ook lekker shoppen en wandelen of fietsen. Of bezoek eens een van de vele musea of boek een avondje theater.

In Alphen aan den Rijn kun je naar vogelpark Avifauna (met grote speeltuin) en het Archeon (themapark ridders en romeinen).

In Boskoop hebben ze het boomkwekerij museum, VVV boottochten, tuinplanten centrum Esveld met een schitterende japanse acertuin. Elke laatste zaterdag van de maand: tuinpad Rijneveld, heerlijk wandelen over kwekerijen en aanwezige horeca voor een drankje en hapje.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

In Reeuwijk hebben ze de reeuwijkse plassen. Een schitterende omgeving met prachtige natuur om te fietsen en te wandelen, of liever zonnen en zwemmen? Ook dat kan!!!

Website De scheve Schoffel: www.camperplaatsdescheveschoffel.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in