Actieve gezinsvakantie in de Ardennen met ingerichte tent

Voor sportieve gezinnen is het lekker luxe kamperen in hun ingerichte lodgetenten op een kleine camping in de noordelijke Ardennen. Van hier uit onderneemt je diverse, spannende outdooractiviteiten of bezoekt je één van de vele leuke stadjes of andere bezienswaardigheden in de wijde omtrek.

Tussendoor geniet je van de rust, de natuur en het goede Belgische leven.

Venturix Outdoor voor kleinschalig avontuur op maat

Géén grote groepen, géén lange rijen, maar wèl authentieke outdoor activiteiten onder deskundige begeleiding in de vrije natuur, met respect voor ieders capaciteiten en de natuurlijke omgeving.

Even voorstellen

Even voorstellenVenturiX Outdoor organiseert sinds 1994 sportieve en recreatieve evenementen en teambuildings voor het bedrijfsleven, het onderwijs en voor particulieren. Naast activiteiten verzorgen zij tevens catering, accommodaties, vervoer en desgewenst verzekeringen.

Zij geloven er in dat sport in het algemeen en buitensport in het bijzonder een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden en de ontwikkeling van ons allemaal. Het bevordert de onderlinge samenhang van groepen waarin wij functioneren.

Het doet daarom bijzonder veel plezier om veel actief te zijn in een mooie, natuurlijke omgeving met zoveel mogelijk van hun gasten te delen.

Leestip:  Jos van der Stege nu werkzaam bij Fiamma

VenturiX Outdoor beschikt sinds 1999 over een aantal eigen terreinen (25ha) in Comblain au Pont, op zo’n 30 km. ten zuiden van Luik in het mooie dal van de Ourthe. Binnen een cirkel van enkele kilometers kunnen zij hierdoor bijna al hun activiteiten aanbieden zodat het nauwelijks of niet nodig is om je tussendoor per auto of bus te verplaatsen.

Hun instructeurs zijn allen van huis uit enthousiaste buitensporters en goed opgeleid aan bijvoorbeeld CIOS of ALO. Daarnaast nemen zij doorlopend deel aan hun interne trainingsprogramma. Gastheerschap staat daarbij even hoog in het vaandel als jouw veiligheid.

Website Venturix Outdoor: www.venturix.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in